Öt év után újra fellép a Heaven Street Seven

2020.01.22. 11:53, Gaines

hs7_press_2020_fullres_nmp_001.jpg

A Heaven Street Seven 2015 óta szünetel, de idén, huszonötödik jubileumuk alkalmából két koncert erejéig újra összeállnak.

Először a Fishing On Orfűn fognak fellépni idei egyetlen fesztiválkoncertjükön, másodszor pedig augusztus elsején a Budapest Parkban, napra pontosan öt évvel ottani búcsúkoncertjük után porolják le életművüket. A zenekar hangsúlyozza, ez csak egyszeri, vagyis inkább kétszeri alkalom, nem tervezik aktívan folytatni a közös zenélést. 

A több, mint másfél órás orfűi fellépésen várhatóan elhangzik majd az összes emblematikus HS7-dal a Hol van az a krézi sráctól a Dél-AmerikáigSzombat este szintén évfordulót ünnepel majd a fesztivál legnagyobb zenei helyszíne: a 20 éves születésnapját ünneplő 30Y lép fel ekkor. Az emblematikus pécsi zenekar eddigi leghosszabb Fishinges koncertjét adja majd, amely során minden eddigi lemezét megidézi. A fesztiválszervezők elmondták, a közönség visszajelzéseire, valamint a kiemelt fellépőkre való tekintettel idén hosszabbak lesznek a koncertek a nagyszínpadon: az eddigi egy órás átlag majdnem egy és negyed órára nő, és létrehoztak egy 1 óra 40 perces sávot is a különleges koncerteknek.

EGY BUSZBAN A HS7-NEL

A Fishingen idén is több, mint 150 zenei produkció kap fellépési lehetőséget, köztük a legfőbb koncertzenekarok és aktuális könnyűzenei formációk. Fellép a Hiperkarma, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Bëlga, a Supernem, az Elefánt, az Esti Kornél, a Csaknekedkislány, az Ivan & the Parazol, vagy a Szabó Benedek és a Galaxisok. Duplázik a Péterfy Bori & Love Band és a Ricsárdgír is: ők a Víziszínpadon is fellépnek. Hobo 75 éves jubileumi koncertet ad, az Akkezdet Phiai pedig külön adnak koncertet: Saiid a SpeizBoiz-zal, míg Závada Péter a Tranzkaphkával érkezik.

Bérczesi Robi és Apey is a Víziszínpadon lép fel, a Sör és Fű DJ Mango-val a fesztivál intim, erdei helyszínén játszanak majd. A fesztiválon idén először fellép a VAN filmzenekar is. Az eddigi PMFC színpad új nevet kap, a fainstalláció Amondó – az orfűi féregjárat lesz, a Hiperkarma 2019 decemberében fiatalon elhunyt menedzsere, Medgyesi Ferenc Pite előtt tisztelegve, Itt klubhangulatú koncertek lesznek indie-től keményzenén át a hiphopig.

A részletes program már elérhető a Fishing weboldalán. A napijegyek értékesítése most indult. A december óta kapható bérletek háromnegyede már gazdára talált. Alább a 2020-as Fishing On Orfű hivatalos plakátja.

fishing2020_1.png

https://recorder.blog.hu/2020/01/22/ot_ev_utan_ujra_fellep_a_heaven_street_seven
Öt év után újra fellép a Heaven Street Seven
süti beállítások módosítása