Kivágták a székhajigáló lányt Drake legújabb klipjéből

2019.12.27. 15:25, Gaines

drake_1.png

Drake karácsonyra kijött egy új számmal, a Warral, amihez rögtön klip is készült, majd ezt a videót pár nappal később újra kellett vágni, hogy mégse szerepeljen benne egy botrányhős – számol be a TMZ.

A War klipjében Drake a spanjaival lődörög egy síparadicsomban, kötött sapkában bulizgat, síel, meg a jetskije előtt pózol menő télikabátjában. Az egyik partijelenetben rengeteg statiszta veszi körül, egyiküket Marcella Zoiának hívják, na, ő az, akinek a snittje kikerült a klipből. A 20 éves kanadai lány ugyanis arról híresült el, hogy nemrég kiposztolt egy Instagram-videót, amelyben kihajít egy széket a negyvenötödik emeleti luxuslakásából. A szék szerencsére nem talált el senkit, de egy forgalmas közútra zuhant, ezért Zoiát életveszélyes garázdasággal vád alá helyezték, és akár hat hónap börtönbüntetésre is ítélhetik. „Nem én választom amúgy ki a videóimban szereplő statisztákat… egyes személyektől elhatárolódunk” – fűzött magyarázatot a klip újravágásához Drake.

A szám egyébként Oliver El-Khatib – Drake menedzsere és alapító üzlettársa az OVO Sound lemezkiadóban – új, EL-KUUMBA TAPE VOL. 1. című mixtape-jén is rajta van, és szóba kerül a szövegben a rapper állítólagos beefje The Weeknddel: utóbbi Drake fiára tett olyan megjegyzéseket a Lost In The Fire című dalában, hogy Drake kikövette az Instagramon (botrány!), és a híresztelések szerint kavart Weeknd exével is. A Warban mindenesetre a maga részéről azt állítja, szent a béke, megnyugodhatunk mind. Cserébe egy új interjúban megint beszólt Pusha T-nek, akivel nem óhajt kibékülni: szerinte Pusha T az egész karrierjét az ő összezördüléseikre építette, és nem szereti a zenéjét, mert „egy betűt sem hisz el belőle”. Nehéz az élet.

Címkék: drake
https://recorder.blog.hu/2019/12/27/kivagtak_a_szekhajigalo_lanyt_drake_legujabb_klipjebol
Kivágták a székhajigáló lányt Drake legújabb klipjéből
süti beállítások módosítása