A Backstreet Boys tagja a Gallagher-tesók babérjaira tör

2019.09.19. 18:08, Gaines

nick-carter-aaron-carter-1568768280-640x423.jpg

Rövidhír: Nick Carter, a Backstreet Boys oszlopos tagja elég csúnyán összekülönbözött az öccsével, és úgy látszik, megpróbálják bizonyítani, hogy nem csak Liam és Noel Gallagher képesek emlékezetesen bulváros fivérkakaskodásokra.

Nick Carter és húga távoltartási végzést kértek testvérük, a szintén popsztár Aaron ellen. Az ok: Nick szerint Aaron „egyre aggasztóbban viselkedik”, és nemrég bevallotta neki, hogy megfordult a fejében, hogy meggyilkolja Nick terhes feleségét és születendő gyermekét. „Nem maradt más választásunk, mint minden eszközt bevetni magunk és szeretteink védelmében.” Aaron tagadja a vádakat, azt állítja, ő soha nem fenyegetett meg senki. „Mélységesen fel vagyok háborodva, és többé nem szándékozom szóba állni velük” – nyilatkozta. Szerinte négy éve nem találkozott a bátyjával, és eszében sincs bántani senkit, ellenben ezután egy életre végzett Nickkel.

MELISSA SCHUMAN ÉNEKES-SZÍNÉSZNŐ KÉT ÉVE NEMI ERŐSZAKKAL VÁDOLTA NICK CARTERT

Aaron Carter 1997-ben, kilencévesen kezdte meg popzenei pályafutását, akkor jelentette meg debütalbumát, és két dala is bekerült a brit slágerlista legjobb tíz helyezettje közé. Ezt három újabb lemez követte 2002-ig, majd tavaly visszatért LØVË című stúdióalbumával. Közben szerepelt több valóságshow-ban – például a House Of Cartersben a testvéreivel –, és nyíltan beszélt étkezési rendellenességeiről, valamint súlyos mentális problémáiról (a hivatalos diagnózis szerint skizofréniában, személyiségzavarban, mániás depresszióban, akut szorongásban szenved). Nick Carter idén adta ki kilencedik lemezét a Backstreet Boysszal, a DNA világkörüli turnéján, az európai szakasz záróállomásaként Budapestet is érintették.

FOTÓGALÉRIÁNK A BACKSTREET BOYS SPORTARÉNÁS BULIJÁRÓL

https://recorder.blog.hu/2019/09/19/a_backstreet_boys_tagja_a_gallagher-tesok_baberjaira_tor
A Backstreet Boys tagja a Gallagher-tesók babérjaira tör
süti beállítások módosítása