Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Az éneklő vaginás nő életre kelti a szexjátékokat

2019.08.30. 19:03, Gaines

peaches_borito.jpg

Peaches már sokszor megmutatta nekünk, hogyan kell bevállalós, szexuális tartalmú videókat készíteni, a kanadai zenetanárból queer elektropunk-ikonná avanzsált előadóművész ezúttal Hamburgban mutatott be a beszámolók szerint meglehetősen provokatív, korhatáros kiállítást.

A feminista nagyasszony legutoljára 2015-ben jött ki stúdiólemezzel, azóta más művészeti határterületek felé kacsingat, idén Németországba téve át székhelyét. Februárban a Staatstheater Stuttgartban szerepelt A hét főbűn című „énekelt balettelőadásban”, október 20-ig pedig Hamburgban megtekinthető az első egyéni kiállítása. A cím máris sokat sejtető: „Whose Jizz Iz It?”, avagy: „Kinek az ondója?” A vizuális projekt alapkoncepciója a nem túl távoli jövőbe vezet, ahol a szexuális játékszerek öntudatra ébrednek, és életüket annak szentelik, hogy mások kiszolgálása helyett saját szexuális vágyaikat teljesítsék be. Ezek a „Fleshies” („Húsoskák”) elnevezésre hallgató, önkielégítésre szolgáló eszközök népesítik be a tárlatot, időnként dalra fakadnak, máskor maszturbálnak.

21. SZÁZADI MELEGIKONOK: PEACHES ÉS TÁRSAI

Az ötlet eredetileg akkor fogant meg, amikor Peachesszel szembejött a YouTube-on egy szexjátékszer videókritikája, és a tömegfogyasztásra tenyésztett csirkékre emlékeztette, amelyeknek már csőrük sincs – vajon mi történne, ha fellázadnának, és visszakövetelnék a csőrüket? Érdekes képzettársítás, ami mellé betársul még az önkielégítés, hiszen „már a zenémben is sokat beszélek a spriccelős elélvezésről”, magyarázza Peaches. A hamburgi kiállításon erotikus videók és fotók, mozgatható szobrok, futurisztikus textilek szerepelnek megfelelő hangulatvilágításban, zenei kísérettel. A nyolc hónapig készített tárlatot élő show kísérte a megnyitón, a There Is Only One Peach With The Hole In The Middle a 70-es évekbeli LMBTQ-ikonok – Bette Midler, Liza Minnelli – varietéelőadásait idézi meg extravagáns ruhakölteményekkel, zenész sztárvendégekkel és előadókkal. Az előadást ezen a héten Londonban is bemutatták, december végén pedig Berlinbe költözik néhány nap erejéig.

MÉG EGY NAGY ADAG KORHATÁROS VIDEOKLIP

A merész kiállításon és a kísérő előadáson készült fotók mellett idézzünk fel egy-két formabontó, orgiasztikus klipet is Peaches életművéből.

peaches_1_1.jpg

peaches_2.jpg

peaches_3.jpg

peaches_4.jpg

peaches_5u.jpg

https://recorder.blog.hu/2019/08/30/18_az_eneklo_vaginas_no_eletre_kelti_a_szexjatekokat
18+ Az éneklő vaginás nő életre kelti a szexjátékokat
süti beállítások módosítása