Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Mi köze a mellvillantásnak a feminizmushoz?

2019.07.05. 16:54, Gaines

miley2_3.png

Miley Cyrus új klipjében már nem durvul olyan korhatárosan, mint akár csak néhány éve, de azért így is villant ezt-azt. Cserébe inkább fontos társadalmi üzeneteket akar közvetíteni.

Miley Cyrus idén fog kijönni hetedik stúdiólemezével, a She Is Miley Cyrusszal, ami azt illeti, már el is kezdte csepegtetni a dalokat. Három hatszámos EP-t jelentet meg az év folyamán: az első, She Is Coming címmel május 31-én látott napvilágot, a második (She Is Here) nyáron, a harmadik (She Is Everything) pedig ősszel érkezik. Ezek fogják képezni az új lemez anyagát.

18+ MÉG SOK-SOK KORHATÁROS VIDEOKLIP

Az első EP-n lévő Mother’s Daughter című számhoz új klip is forgott, az Alexandre Moors rendezte videóban a piros latexruhába bújt Miley tucatnyi vendég társaságában, pikáns és feltűnő képekkel, valamint hangzatos szlogenekkel támasztja alá határozott üzenetét. „Ne baszakodj a szabadságommal” – jelenti ki a refrénben. „I’m a freak”, „I’m a witch”, „I’m nasty, I’m evil” – jellemzi magát a dalszöveg más pontjain, míg a klipben olyan feliratok jelennek meg, minthogy „Feminist AF” („kurvára feminista”) és „Virginity is a social construct” („a szűzesség társadalmi konstrukció”).

18+ MILEY CYRUS LEGEROTIKUSABB PROVOKÁCIÓI

Miley visszahozza a nyelvöltögetését, plusz mellbimbós és vaginás vizuálokat is bevet, de a vendégszereplők is érdekesek. Van köztük aktivista (Angelina Duplisea, a 11 éves Mari Copeny), transznemű modellek (Casil McArthur, a kerekesszékes Aaron Philip), börleszksztár (Amazon Ashley, aki megtanította twerkölni Cyrust), illetve az énekesnő anyja, Tish Cyrus, aki a lányával teázgat a klipben.

Korábban még egy egyperces kedvcsináló videó előzte meg a She Is Comingot (a Ghostface Killa közreműködésével készült D.R.E.A.M. című szám egy részletével), ennek Miley Cyrus az abszolút főszereplője, meg a tetkói, az ékszerei, illetve átlátszó fehérneműje.

https://recorder.blog.hu/2019/07/05/18_mi_koze_a_mellvillantasnak_a_feminizmushoz
18+ Mi köze a mellvillantásnak a feminizmushoz?
süti beállítások módosítása