Szívesen lennél zenei YouTube-er? Indulj az új magyar tehetségkutatón!

2019.06.25. 14:37, Gaines

zenei-youtuber-tehetsegkutato-nagy.jpg

A Hear Hungary a Sony Musickal karöltve tehetségkutatót indít, mely azt tűzte ki céljául, hogy megtalálja a YouTube legjobb új zenekritikusait. A Zenei YouTuber Tehetségkutató versenyre július 15-ig lehet jelentkezni egy pályaművel, a győztest szakmai zsűri választja ki. Videósok, hajrá!

A tehetségkutató szervezőinek nem titkolt szándéka az online zenei vita, kritika és párbeszéd ösztönzése, a zenéről szóló elemzések szélesebb közönséghez történő eljuttatása. A kiírás szerint a fiatalokat ma videós tartalmakkal könnyebb elérni, mint nyomtatott, sőt, akár online cikkekkel, amit azzal támaszt alá, hogy a tehetségkutatóhoz szemléltetésképpen készített videót (lásd, a cikk végén), melyben Paul Street járja körbe Lil Peep munkásságát, pár nap alatt több mint százezren tekintették meg.

A jelentkezők feladata, hogy készítsenek egy minimum öt, de maximum tíz perc hosszúságú videós ismertetőt a pályázat tárgyául választott öt album valamelyikéről – de csak az egyikről. Ezek a következők:

P!nkHurts 2B Human

Amon AmarthBerserker

Tyler, The CreatorIGOR

KodalinePolitics of Living

Maluma – 11:11

A nevezés határideje: 2019. július 15. éjfél. Tehát eddig lehet feltölteni a videót a tehetségkutató honlapján, néhány adat megadásával. A cél egyrészt ismeretterjesztés, információközlés, a szubjektív vélemény tényekkel való alátámasztása, másrészt a néző érdeklődésének felkeltése. Ha jóváhagyás után kikerül a videó a STRM Hungary YouTube csatornájára, utána minél több lájkot kell gyűjteni a videóra, vagyis nem érdemes utolsó napra hagyni a feltöltést. A pályamunkákat zsűri pontozza, de a lájkok azért fontosak, mert összesen tíz Youtuber kerülhet be a döntőbe: ötöt a zsűri juttat be, ötöt a közönség szavazatai, azaz az YouTube-os értékelések száma. A július 31-ei döntőben aztán a zsűri választja ki a győztest. A zsűritagok közt találunk marketingest, Youtubert, esztétát és énekes-zeneszerző-szövegírót.

A legjobbak között értékes nyeremények találnak gazdára, például SONY videókamera, SONY memóriakártya, illetve LED lámpák és állványok.

A versenyre tehát a tehetségkutató honlapján lehet jelentkezni.


ez pedig a mintavideó:

https://recorder.blog.hu/2019/06/25/szivesen_lennel_zenei_youtube-er_indulj_az_uj_magyar_tehetsegkutaton
Szívesen lennél zenei YouTube-er? Indulj az új magyar tehetségkutatón!
süti beállítások módosítása