A Spice Girls csalódott rajongói visszakövetelik a pénzüket

2019.05.28. 16:12, Gaines

spice-girls-2019.jpg

Nagy várakozás előzte meg a – majdnem teljesen – újjáalakult Spice Girls visszatérését, de a miniturné első állomásairól érkező beszámolók egyelőre a gyalázatos hangosításról szólnak.

A turné Dublinban indult múlt péntek este, majd hétfőn a walesi Cardiffban folytatódott. A Croke Park-i nyitókoncertre több mint hetvenezer rajongó váltott jegyet. A színpad közelében lévők áradoztak a koncertről, a stadion távolabbi szektoraiban ülők azonban a Twitteren és az Instagramon arról panaszkodtak, hogy szinte semmit nem lehetett jól hallani a slágerekből. „Fogalmunk sincs, épp melyik dal szól” – közvetített egy néző. „Még életemben nem voltam ilyen pocsékul hangzó koncerten” – tromfolt rá egy másik rajongó.

Mel B egy Insta-videóban elismerte, hogy gyengécske volt a hangosítás: „Találkozunk Cardiffban! Remélhetőleg ott sokkal, de sokkal jobban szól majd az ének és a hangzás, pfff.” Aztán Cardiffban sem javult érdemben a helyzet többek szerint. „What we really really want, a fucking refund” – vonták be egyesek a méltatlankodásba a Wannabe szövegét, a jegyár visszatérítését követelve. „Ne merészeljetek még egyszer Cardiffba jönni, és lehúzni az embereket” – fenyegetőzött más. Volt, aki nem is várta meg a koncert végét, de olyan is, aki szerint elejétől végéig szuper volt.

ÍGY JELENTETTÉK BE VICCES VIDEÓVAL A RENIONT

A Spice Girls 11 brit állomással és 16 koncerttel folytatja majd a turnét, az első koncerten Geri Horner így fogadta a nézőket: „Üdv mindenkinek életkortól, rassztól, nemi identitástól, származástól, szexuális irányultságtól, vallástól és hitvilágtól, adottságoktól függetlenül!” A visszatérő turnét az ötösfogatból csak Victoria Beckham üli ki, a többiek lenyomták az összes Spice Girls-slágert a Wannabe-től a Say You’ll Be There-en át a Viva Foreverig. A csapat legutóbb a 2012-es londoni olimpia záróünnepségén állt össze teljes létszámban, előtte 2007-től 2008-ig levezényeltek egy félbemaradt reunion turnét, 2016-ban pedig majdnem három fővel álltak újra össze, és Song For Her címmel még egy új dalt is megjelentettek.


néhány videó Dublinból:

Címkék: spice girls
https://recorder.blog.hu/2019/05/28/a_spice_girls_csalodott_rajongoi_visszakovetelik_a_penzuket
A Spice Girls csalódott rajongói visszakövetelik a pénzüket
süti beállítások módosítása