Nálatok laknak-e állatok? – Klippremier! Sör és Fű: Bazár

2019.05.26. 11:00, Gaines

soresfu2.png

A Sör és Fű bő két hónapja jelentette meg harmadik lemezét, M45 címmel, immár a 2017 decemberében kiszállt Feri nélkül, két MC-vel. Az idén tíz éves hip-hop formáció a lemez minden számához készít klipet, mi most a Bazár című dal állati videóját mutatjuk be.

Az eddig közzétett klipek között találunk szétcsúszott koalásat (Ember), stúdióban, egy kamerállásból rappelőset (Annyi szó), taxizósat-éjszakában héderezőset (Csak oda), fotelbunkeres-agydarabolósat (Bunker) és négy fal közül kirobbantósat is (Ábránd), az elmaradhatatlan maszkos arcokkal természetesen. A Bazár az utolsóelőtti szám, ami videót kap, úgy kirobbantunk a négy fal közül, hogy rögtön a dzsungel mélyén találjuk magunkat, és visszakanyarodunk az állatos tematikához, láthatunk vadat, halat, mondjuk, hogy mi jó falat, az nézőpont kérdése, az óriáspóknak például vélhetőleg az ember, a Muppetnek meg a jó franc tudja, mindig gyanúsak voltak. A videót Wolfshoot rakta össze, Imi és Laca meg annyit fűztek hozzá, hogy a forgatási helyszínek maradjanak titokban, szóval így.

NAGYONNAGY INTERJÚNK A SÖR ÉS FŰVEL


A Sör és Fűt legközelebb június 21-én lehet látni élőben a Fishing On Orfűn, nyár végén pedig nagyszabású jubileumi buli várható, mindenki tartsa rajta a szemét a csapat Facebook-oldalán. 


és akkor jöhetnek a hallhatatlan maszkosok, nem csak maszkban:

https://recorder.blog.hu/2019/05/26/nalatok_laknak-e_allatok_klippremier_sor_es_fu_bazar
Nálatok laknak-e állatok? – Klippremier! Sör és Fű: Bazár
süti beállítások módosítása