Idén ősszel a Balatonnál piknikezhetünk a Morcheebával és Róisín Murphyvel

2019.04.30. 14:27, Gaines

dji_0054.jpg

A MOL Nagyon Balaton másodszor szervezi meg a Balaton Pikniket a balatonboglári Gömbkilátónál, a rendezvény ebben az évben kétnaposra bővül: szeptember 13-án és 14-én nemzetközi előadók lépnek majd színpadra.

Az első napra lett beosztva a francia dj/producer/kultúraközvetítő/tehetséggondozó Gilles Peterson és Maestro közös produkciója, őket a Nicola Conte & Spiritual Galaxy követi, végül az estét a Piknik egyik főfellépője, az experimentális pop ír nagyasszonya, Róisín Murphy koncertje zárja. Szeptember 14-én jön egy afrobeat-souljazz-hiphop kollektíva, a  Nubiyan Twist, a brazil bossa nova másodgenerációs sztárja, Bebel Gilberto, a svéd José González, végezetül pedig a Morcheeba, akik idén kétszer is hazánkba látogatnak, hiszen májusban teltházas koncertjük lesz a Dürer Kertben (az eredeti trió felállásból már csak ketten viszik tovább a zenekart Paul Godfrey kiszállása után).

A balatonboglári Gömbkilátó tövében elterülő völgy pontosan olyan, amilyennek megálmodtunk. A célunk az, hogy két napon át családias hangulatú, igazi piknik részesei lehessenek a vendégeink, miközben a színpadon számos műfaj világsztárjai váltják egymást. A minőségi élmény érdekében korlátozzuk az eladható belépőjegyek számát, a helyszínt pedig hazai művészek bevonásával tesszük még szerethetőbbé” – fogalmazott Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója, akivel öt éve mi is készítettünk alapos interjút.

A Balaton Pikniken tehát szeptember 13-án és 14-én naponta déltől késő estig várják majd a koncertekkel a látogatókat – részben pont azért téve ősz elejére a minifesztivált, hogy a szezonon túl is tömegeket vonzzanak a régióba. A jegyelővétel május 2-án indul a www.molnagyonbalaton.hu -n.

https://recorder.blog.hu/2019/04/30/iden_osszel_a_balatonnal_piknikezhetunk_a_morcheebaval_es_roisin_murphyvel
Idén ősszel a Balatonnál piknikezhetünk a Morcheebával és Róisín Murphyvel
süti beállítások módosítása