Lady Gaga terhes, de nem úgy, ahogy gondolnánk

2019.03.14. 10:43, Gaines

ladygagapregnant.jpg

Ez akár bulvárhír is lehetne, pedig valójában nem az. Vagy csak részben.

Szóval az egész valahogy úgy indult, hogy beültünk a Csillag születikre, aztán megnéztük, ahogy Bradley Cooper és Lady Gaga eléneklik duettjüket, a Shallow-t előbb Las Vegasban, majd az Oscar-díjátadó gálán, és mindig olyan tapintható a kémia a szerelmespárt játszó színész-énekes és énekes-színésznő között, hogy óhatatlanul beindult a találgatás, van-e köztük valami a való életben is, amire persze a bulvársajtó is ráharapott. Miközben tehát mindenki bőszen kutatta a jeleket az előadásokban, a szenvedélytől izzó pillantásokban, Cooper és Gaga többször elmondta, ez csak színészet. A pletykagyár azonban nem állt le, a legújabb szóbeszédek szerint a vőlegényével nemrég szakított Lady Gaga teherbe esett, és természetesen ki más lenne az apuka, mint Bradley Cooper, aki amúgy Irina Shaykkal él együtt, és neveli közös gyermeküket.

KORHATÁROS ÖSSZEÁLLÍTÁSUNK LADY GAGA LEGZAVARBAEJTŐBB MEZTELENKEDÉSEIRŐL

Na, eddig a bulvár, Lady Gaga tegnap ugyanis a Twitteren nemcsak a pletykákat oszlatta el, hanem egy számunkra érdekesebb, fontosabb információt is elhintett. Tudniillik, azt írta

„Az a pletyka, hogy terhes vagyok? Igaz: az #LG6-tal vagyok várandós!”

Fordulat!

Az #LG6 rövidítés nem mást takar, mint Lady Gaga hatodik nagylemezét, lefordítva tehát, a sztár a 2016-os Joanne folytatásán dolgozik, talán már előrehaladott állapotban. Jó, ebből nem derült ki olyan sok minden, megjelenési dátumról szó sincs egyelőre, és tavaly már érkeztek beszámolók, hogy az énekes-dalszerző olyan producerekkel vonult stúdióba, mint SOPHIE, BloodPop és Boys Noize. De ettől még jó hallani a megerősítést, hogy a rengeteg időt felemésztő Las Vegas-i koncertsorozat és a film promóciós körútja dacára továbbra is foglalkozik az új anyaggal. Addig is, néhány ízelítő a kétféle Las Vegas-i koncertből, a teátrális Enigma és a lecsupaszított hangszerelésű, zongorás Jazz and Piano műsorából.

https://recorder.blog.hu/2019/03/14/lady_gaga_terhes_de_nem_ugy_ahogy_gondolnank
Lady Gaga terhes, de nem úgy, ahogy gondolnánk
süti beállítások módosítása