Már biztos, hogy Keith Flint halálát nem idegenkezűség okozta

2019.03.12. 09:34, Gaines

keithflint.jpg

A hivatalos vizsgálat szerint nem merült fel idegenkezűség gyanúja a Prodigy énekesének halála ügyében – számolt be róla a BBC News.

Keith Flintet, a Prodigy énekesét március 4-én találták holtan az essexi North Endben lévő otthonában. Flint zenésztársa, Liam Howlett még aznap azt írta a közösségi médián:„A hír igaz: nem hiszem el, hogy ezt mondom, de a testvérünk, Keith a hétvégén öngyilkos lett.” Most hivatalosan is megerősítették az öngyilkosság tényét: a törvényszéki orvosszakértő szerint a 49 éves zenész felakasztotta magát.

A toxikológiai vizsgálat még zajlik, a zárójelentést várhatóan július 23-án nyújtják be. A vezető orvosszakértő, Lynsey Chaffe elmondta, hogy a haláleset körüli hivatalos rendőrségi eljárás szabályosan zajlott, és megerősítette, nem merült fel az idegenkezűség gyanúja. Két nappal halála előtt Flint még részt vett a chemsfordi öt kilométeres parkfutásban, amit egyéni csúccsal, 21 perc 22 másodperc alatt teljesített.

A Prodigy tavaly novemberben jött ki legutóbbi, No Tourists című lemezével, amivel világ körüli turnéra indultak, a közelmúltban Ausztráliát járták be. Májusban az Egyesült Államokba mentek volna, nyáron pedig többek között a SZIN-t is érintették volna, de az összes erre az évre tervezett fellépésüket lemondták Flint halála miatt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu weboldalt!

https://recorder.blog.hu/2019/03/12/mar_biztos_hogy_keith_flint_halalat_nem_idegenkezuseg_okozta
Már biztos, hogy Keith Flint halálát nem idegenkezűség okozta
süti beállítások módosítása