EP-premier! Want To Take You There (Tapes Sublimating-válogatás)

2019.02.21. 17:00, Gaines

tapeslogo_1.jpg

A Tapes Sublimating független kiadó 2016-ban alakult azzal a céllal, hogy a hazai elektronikus zenei színteret digitális és kazettán is hozzáférhető megjelenésekkel színesítse. Új válogatásuk vegyes előadós EP, csupa magyar deephouse-techno-minimál zenével. Premier!

tapes.jpgA kiadó legutóbbi két megjelenése, ICR 2017-es, ötszámos űrtechnója és az angol Altered Natives EP-je is szerepelt a Recorderen, utóbbi azért is volt érdekes, mert a külföldi alkotó mellé vinylformátum is járt. Az idei, szám szerint nyolcadik kiadvány visszaevez hazai vizekre, a megszokott digitális + kazetta kombóra. A közreműködők közt szerepelnek új és bevett nevek is a Tapesnél, négy számmal is elég széles és eklektikus spektrumot járva be. „Kezdetektől fogva a sokszínűség volt a cél a 4/4-es tánczenéken belül, ami úgy gondoljuk sikerült is” – fogalmaz Marjánovity Milán a kiadótól.

A KIADÓ 2016-OS BEMUTATKOZÓ VÁLOGATÁSLEMEZÉRŐL ITT ÍRTUNK


Az EP egyes dalairól pedig így mesélt nekünk: „Mr. Fiellel most dolgoztunk együtt először. Ő Reflexion címmel egy mélyebb house-t írt a megjelenésre, ami szerintünk ugyanúgy működik otthon is, mint egy jó buliban a megfelelő pillanatban. Mate Tollner már korábban készített egy remixet a második kiadványunkra, most szerettünk volna egy eredeti felvételt tőle. Egy eddig kiadatlan régebbi "kézfelrakós" house-át választottuk ki (Back In The Bass). B116ER-rel személyes ismeretség köti össze a kiadó egyik alapítóját. Régóta hallgatjuk a saját produkcióit és kerestük az alkalmat, hogy kihozhassunk tőle valamit, ami a Nokain c. elég súlyos techno lett. VR-314 már a legelső megjelenésünkön is szerepelt egy frankó dubtechnoval illetve egy megosztott EP-n is kiadtunk már két zenét tőle. Ezen az anyagon viszont számunkra is egy új oldalát mutatta meg az In The Darkroom című minimaljával. A kiadványt masteringjét Tanka István (Direct) csinálta, ahogy eddig az összesét.

Következzen tehát a teljes Want To Take You There EP:

A Tapes Sublimating Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2019/02/21/ep-premier_want_to_take_you_there_tapes_sublimating-valogatas
EP-premier! Want To Take You There (Tapes Sublimating-válogatás)
süti beállítások módosítása