Ha önkénteskedsz, ingyen Quimby koncertjegy ütheti a markod

2019.02.05. 14:39, Gaines

magnet-quimby_1200x1200_2_borito.jpg

Az önkéntes munka persze önmagában is szupermenő dolog, de a Quimby és a MagNet Bank közös akciójának köszönhetően most 15-15 önkéntes juthat tiszteletjegyhez a Quimby tagok összes zenekarát felvonultató Family Tugedör koncertekre március 29-30-án a Barba Negrában.

A Quimby idén egy izgalmas turnéval kel útra: a Family Tugedör a Quimby és a tagok Quimby melletti szerelemgyerekeinek hatalmas közös bulija, egy olyan kétórás koncert, ahol a színpad folyamatosan változik. A Quimby mellett fellép A Kutya Vacsorája, az Aranyakkord, a Marlboro Man, a SZILÁRD és a Kárpáti Dódi Priváti Projekt is, a zenészek beugranak egymás zenekarába, egy zenei folyamként mutatva be, milyen sokszínű is a Quimby körüli család.

A turné Rácalmáson indul, fellépnek Békéscsabán, Debrecenben és Szombathelyen, az i-re a pontot pedig Budapesten teszik fel március 29-30-án egy dupla koncerttel a Barba Negrában. Ezen a budapesti állomáson juthat be ingyen mindkét koncertre az első 15-15 szerencsés önkéntes a MagNet Bankkal való együttműködésnek köszönhetően. A társadalmi szervezetek munkáját mind a Quimby, mind a MagNet Bank régóta, többféle platformon is támogatja, így ennek az akciónak is az a lényege, hogy megmozgassa és önkéntességre bátorítsa az embereket.

"LAKÁSFELÚJÍTÁS VAN A QUIMBYNÉL" - 2017-ES KISS TIBI-INTERJÚNK


Hogyan? Tájékozódj a részletes feltételekről ezen a linken, és jelentkezz önkéntes munkára február 4. és 24. között a BAGázs Közhasznú Egyesület, a Budapest Bike Maffia, az Erdőmentők Alapítvány, a Noé Állatotthon Alapítvány vagy a Suhanj! Alapítvány munkáját támogatva. Az önkéntes munkádat február 11. és március 17. között teljesítheted, melyet a szervezet leigazol, és ha az elsők közt vagy, akkor a karma pontjaid mellé jóváírnak számodra egy jegyet is a Quimby nagy örömzenélésére, a Family Tugedörre.

További infók a fenti linken találhatók, az alábbi videó pedig kedvcsináló a Quimby & co. össznépi turnéjához:

magnet-quimby_1200x1200_2.jpg

https://recorder.blog.hu/2019/02/05/ha_onkenteskedsz_ingyen_quimby_koncertjegy_utheti_a_markod
Ha önkénteskedsz, ingyen Quimby koncertjegy ütheti a markod
süti beállítások módosítása