Harapd le te is Ozzy Osbourne denevérének fejét!

2019.01.21. 10:52, Gaines

plushbat.jpg

Ha összeszednénk minden idők legőrültebb rocktörténeti sztorijait, garantáltan ott lenne a top 5-ben Ozzy Osbourne 1982. január 20-ai koncertje, melynek során a színpadon leharapta egy denevér fejét. A hírhedt esemény harminchetedik évfordulójára az énekes piacra dobott egy plüssdenevért a hivatalos webshopján, és lehet találgatni, mi a különlegessége a plüssnek.

Természetesen az, hogy levehető a feje, így aztán az Ozzy-rajongók – vagy az Ozzy-rajongók gyerekei, netalántán unokái – veszélytelenül játszhatják el otthon a legendás incidenst. Mint ismeretes, Ozzy a második szólólemezével turnézott, amikor a Des Moines-i állomáson a 17 éves Mark Neal a színpadra dobott egy denevért. Noha Neal állította, hogy a denevér már döglött volt, Osbourne szerint nagyon is életben volt, és azért harapott bele, mert plüssnek hitte a fényáradatban mozdulatlanná merevedő állatot – a koncert után kórházban vizsgálták ki, nem kapott-e veszettséget. Ozzy a Twitteren így népszerűsítette az új terméket: „Ma van a 37. évfordulója annak, hogy leharaptam egy kib*szott denevér fejét!” A negyven dolláros plüssfigurát első körben máris elkapkodták, de minden bizonnyal lesz még belőle készleten.

OZZY OSBOURNE-RÓL MÁR BÉKAFAJT IS ELNEVEZTEK


Ozzy épp (második) búcsúturnéja kellős közepén tart: az 1992-es No More Tours után most No More Tours II. névvel járja körbe többek között Észak-Amerikát és Európát. „Nem vonulok nyugdíjba” – nyilatkozta még tavaly februárban a Rolling Stone magazinnak. – „Csak a világ körüli turnékból lesz ez az utolsó. Ettől még fogok koncertezni, csak nem akarok fél éveket turnézni egy huzamban. Szeretnék több időt tölteni otthon.” A Black Sabbath-tal 2016-ban búcsúztak el közönségüktől, az utolsó turné Budapestet is érintette. Az énekes múlt héten azzal is bekerült a hírekbe, hogy elküldte volt dobosának, a prosztatarákban szenvedő Lee Kerslake-nek azt a két platinalemezt, ami Ozzy első két szólólemezén végzett közreműködéséért járt neki, mindezt azután, hogy évtizedeken keresztül, csúnyán elfajuló módon pereskedtek elmaradt jogdíjak miatt.

Címkék: ozzy osbourne
https://recorder.blog.hu/2019/01/21/harapd_le_te_is_ozzy_osbourne_deneverenek_fejet
Harapd le te is Ozzy Osbourne denevérének fejét!
süti beállítások módosítása