Túl hosszú a hosszú hétvége? Nézz teljes Akusztik-koncerteket a Bagossy Brothers Company-tól a Kerekes Banden át a Margaret Islandig!

2018.12.29. 14:00, Recorder.hu

akusztik_logo_650_29.jpg(X) Több mint egy éve, tavaly novemberben indult az M2 Petőfi TV új sorozata, az Akusztik, amelyben hétről-hétre népszerű hazai popzenekarok és -előadók A38 Hajón rögzített akusztikus koncertjeit láthatják a nézők, majd idén szeptemberben Jazz Akusztik címmel a dzsesszműfaj rajongói is megkapták a saját, hasonló koncepcióra épülő, rendszeresen adásba kerülő műsorfolyamukat a tévécsatornától. Aki lemaradt a mostanra már ötvennél is több, egyenként egyórás exkluzív produkció valamelyikéről, most pótolhatja a mulasztást, a kitartóbbak pedig a hosszú téli estéken akár az összeset megnézhetik az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján  de a 2018-as őszi-téli szezon alábbi öt teljes koncertfelvételét itt a Recorderen mindenképpen érdemes elindítani.  

Bagossy Brothers Company:

Barabás Lőrinc Quartet:

Kerekes Band:

Török Ádám és a Mini:

Margaret Island:

Az év utolsó Jazz Akusztikjában ma este a Majsai Swing Stars lép fel, íme a műsor előzetese:

AZ ÖSSZES AKUSZTIK-FELVÉTEL ITT NÉZHETŐ MEG.

AZ ÖSSZES JAZZ AKUSZTIK-FELVÉTEL PEDIG ITT TALÁLHATÓ.

https://recorder.blog.hu/2018/12/29/tul_hosszu_a_hosszu_hetvege_nezz_teljes_akusztik-koncerteket
Túl hosszú a hosszú hétvége? Nézz teljes Akusztik-koncerteket a Bagossy Brothers Company-tól a Kerekes Banden át a Margaret Islandig!
süti beállítások módosítása