Jön a Foo Fighters és a Chvrches a Szigetre

2018.11.27. 11:55, Gaines

foo_3.jpg

Az elsőként bejelentett Ed Sheeran után újabb előadókkal bővült a 2019-es Sziget line-upja. Érkezik Dave Grohl és csapata, akik 1997-ben már felléptek a Szigeten, tavaly pedig a Budapest Sportarénában; rajtuk kívül érkezik a Chvrches, a Florence + The Machine, a Twenty One Pilots, az Idles, a The 1975, a The Blaze, vagy épp az ex-Verve-ös Richard Ashcroft.

A Foo Fighters a zárónapon fog a tervek szerint két és fél órás szuperkoncertet nyomni, azaz az idei Arctic Monkeys után jövőre is a rockzenéé lesz a főszerep a Nagyszínpados búcsúbulin az elektronika helyett; előttük az indie-popos Twenty One Pilot lép fel. A The 1975 augusztus 8-án koncertezik majd, másnap a világ legjobb DJ-it soroló lista No1 pozíciójából immár harmadik éve kimozdíthatatlan Martin Garrix tart bulit, a 12-ei nap headlinere pedig a 2015-ös Szigetről visszatérő Florence + The Machine lesz.

BORÍTÓKÉPÜNK A TAVALYI FOO FIGHTERS-KONCERT FOTÓGALÉRIÁJÁBÓL SZÁRMAZIK


A 24 bejelentett előadó között az eddig említetteken kívül szerepel még: Catfish and The Bottlemen,Jungle, Kodaline, Maribou State, Superorganism, Pale Waves, Parcels, Boy Pablo, Frank Turner & The Sleeping Souls, Of Mice & Men, Frank Carter & The Rattlesnakes, Gang Of Youths, Alma, Yungblud, Tamino.

“Ebben a korai bejelentésben már sikerült csokorba szedni a 2019-es Sziget headlinereinek nagy részét, ami már a tavaly indult “új időszámítás” eredménye” – nyilatkozta a főszervező, Kádár Tamás a sajtóközleményben. „2018-ban egy olyan középtávú startégiát dolgoztunk ki, ami lehetőséget ad arra, hogy magasabbra tegyük a mércét és teljesíteni tudjuk a látogatóink elvárásait. Nevezetesen egy olyan fesztivál csomagot kínáljunk, amely egyesíti az egyedi, hiteles és szerethető Sziget-élményt egy, a legnagyobb nemzetközi neveket is soroló line up-pal.”

EGY FESZTIVÁL UTOLSÓ ÓRÁI: A SZIGET 2018 VÉGKIFEJLETE


Az augusztus 7-től 13-ig tartó 2019-es Szigetre a mai naptól már minden elérhető jegytípus kapható, egyelőre a legkedvezőbb, early bird áron.

https://recorder.blog.hu/2018/11/27/jon_a_foo_fighters_es_a_chvrches_a_szigetre
Jön a Foo Fighters és a Chvrches a Szigetre
süti beállítások módosítása