Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ A leszbikus fétiskirálynő nyelves csókjánál nincs veszélyesebb

2018.11.23. 13:48, Gaines

cobrah.jpg

Én már kurvára nem értek semmit, hajtogatja a dal hősnője, meg pedig sűrűn bólogatunk az elborult videóban az egymás szájába hányó szereplők láttán.

A svédek legújabb exportcikke, COBRAH köszönőviszonyban sincs az ABBA-val, és bár elektropopjával és hangszínével Robyn felé húz, nála is radikálisabb. Az IDFKA („I Don’t Fucking Know Anymore”) című bemutatkozó kislemezdal alt-electro/minimál/EDM-jéhez rögtön egy vörös-fekete színekben játszó, merész vizuáltripet rittyentett Erik Hellmouth (micsoda találó név!) mozgásmodellező számítógépes animátorának segítségével. COBRAH saját magával smárol, majd fekete iszapot hánynak egymás szájába, végül meztelen klónok hadseregével menetel és bulizik, miközben a dalszövegben fityiszt mutat a szorongásainak.

2017 LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEÓIÉRT IDE KELL KATTINTANI


Ha a klip képi világa láttán szado-mazo latexruhákra asszociálunk, az nem csak a véletlen műve. A stockholmi queer előadó ugyanis a svéd fétisszíntérből érkezett, fellépései során előszeretettel alkalmaz szájpecket és egyéb BDSM-kiegészítőket. „Azt szeretem ebben a színtérben a legjobban, hogy szabadon lehet kísérletezni, senki nem ítélkezik. Nyílt terep, ahol felszabadulhatunk, és megszégyenítés nélkül, bátran vállalhatom művészi énemet” – mesélte COBRAH az OUT-nak adott interjújában. A vogue-rajongó svéd lánynak amúgy Peaches az egyik nagy példaképe, akinek provokatív, masszívan korhatáros videóiról mi is gyakran értekeztünk.

https://recorder.blog.hu/2018/11/23/18_a_leszbikus_fetiskiralyno_nyelves_csokjanal_nincs_veszelyesebb
18+ A leszbikus fétiskirálynő nyelves csókjánál nincs veszélyesebb
süti beállítások módosítása