Vastag Csaba nem bízza a véletlenre: Nagy Feró és Burai Krisztián is beugrik az Akusztikra

2018.10.26. 13:45, Recorder.hu

akusztik_logo_650_20.jpg(X) Vastag Csaba újabb bizonyítékát adja előadói sokoldalúságának: különleges Akusztik-koncertjére a kortárs YouTube-király elektronikus dalszerzőt, Burai Krisztiánt és a magyarországi punk egyik ősapját, a rocker Nagy Ferót is meghívta. Az utóbbival előadott Beatrice-feldolgozást hétfőig csak itt, a Recorderen lehet megnézni.

Vastag Csaba hosszú évek óta a magyar zenei élet meghatározó egyénisége. Az energikus, maximalista énekes berobbanása óta háromszoros Fonogram-díjas előadó lett, platinalemezek és megszámlálhatatlan egyéb zenei és művészeti díj tulajdonosa. Most legnépszerűbb dalait hallhatjuk akusztikusan az A38 Hajón, ahol két különleges vendég is a színpadra lép, Burai Krisztiánnal közös daluk, a Palimadár csendül fel először akusztikus változatban, majd a Beatrice frontembere, a legendás Nagy Feró, Csaba egykori mentora is beszáll egy közös dal erejéig: az idén harminc éve megjelent Azok a boldog szép napok című slágert hallhatjuk a két énekestől.

Vastag Csaba Akusztik tehát október 28-án, vasárnap 22:00-kor a Petőfi Rádióban, október 29-én, hétfőn 22:40-kor pedig az M2 Petőfi TV-n. Az adás online is streamelhető a mediaklikk.hu oldalon, valamint keddtől elérhető az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján is.

Többgenerációs bulibomba, ahogyan még nem hallottad, így szól az Azok a boldog szép napok az Akusztikban: 

 

https://recorder.blog.hu/2018/10/26/vastag_csaba_nem_bizza_a_veletlenre_burai_krisztian_es_nagy_fero_is_beugrik_az_akusztikra
Vastag Csaba nem bízza a véletlenre: Nagy Feró és Burai Krisztián is beugrik az Akusztikra
süti beállítások módosítása