Szövegvideó-premier! ColorStar: It’s All Around

2018.10.01. 15:00, Gaines

colorstar_foto_boltresz_attila.png

A colorStar májusban debütálta a Recorderen az It’s All Around című „utaztatós” dalát, amely a zenekar rövidesen megjelenő hetedik nagylemezét vezeti fel. A beharangozóhoz most friss dalszövegvideó is készült, mely – nem meglepő módon – teljes értékű vizuáltripet nyújt.

Az új anyag eddigi két kislemezdalának – az It’s All Around mellett még az Across The Desert To The Light látott napvilágot – születéséről részletesen mesélt nekünk a nyáron Szalay Péter gitáros, erre most külön nem térünk ki újra, érdemes mindenképp elolvasni. Stílszerűen pszichedelikus klip társul most az elmondottakhoz. A galaxisokból útnak induló, színpompás fraktálmintázatokká szétrobbanó, majd azok mögé a zenekar koncertfelvételét beúsztató videót a colorStar Kanadában élő barátja, Mónika Péczeli készítette. Így mesélt nekünk Sándor Dániel dobos a klip születéséről: „Mónika videós munkáit már figyeljük egy ideje, sőt Máté Szabolcs közösségi oldalainak tartalmai is neki köszönhetők. Nagyon tetszik a zenekarnak az a világ, amiben mozog, és már vártuk a megfelelő alkalmat, hogy felkérjük az együttműködésre. Ennek most jött el az ideje. Nagyjából teljesen szabad kezet adtunk neki. Nagyon tetszik a végeredmény, teljesen beszippant a zene és a videó.”


A lemezre sem kell már sokat várni, a ColorStar október 26-án tartja meg a lemezbemutató koncertet az A38 Hajón, majd utána több vidéki városban is fellép. A közel kétórásra tervezett koncerten az új dalokat és a régi közönségkedvenceket különleges látvánnyal spékelik meg.

Facebook-esemény.


és akkor az űrbe elszállós videó:

A zenekar Facebook-oldala.

https://recorder.blog.hu/2018/10/01/szovegvideo-premier_colorstar_it_s_all_around
Szövegvideó-premier! ColorStar: It’s All Around
süti beállítások módosítása