Mai bokszmeccsünkben: balhés arcok bolondos videói

2018.09.11. 16:47, Gaines

bokszmeccs.jpg

Két gigasztár, akik az elmúlt napokban – mit napokban, hónapokban! években! – leginkább bulvárhírekkel kerültek be a sajtóba. A kék sarokban Nicki Minaj, aki a New York Fashion Week buliján világraszóló balhéba keveredett Cardi B-vel, némileg tisztázatlan ok-okozati láncolatban sértéseket és cipőket vágtak egymás fejéhez. A piros sarokban Kanye West, aki ezzel nagyjából egyidőben kreatív igazgatóként segített levezényelni az első Pornhub-díjátadót: ő tervezte a díjakat átadó személyek ruháját és az átadandó szobrocskákat. De ahelyett, hogy ezekben elmerülnénk, eresszük inkább össze legújabb, bolondozós klipjeiket.

Kék sarok

Nicki Minaj: Barbie Dreams

Avagy Nicki Minaj mindenkinek beszól, de persze csak merő kedvességből, állítja ő. A Queen lemez legnagyobb port kavart számában Notorious B.I.G. Just Playing (Dreams) című dalát kiforgatva oltogatja a rappereket, akikkel valaha ágyba bújt, és akik persze általában alulteljesítettek. Ez már eleve ütőképes, a balegyenest viszont az viszi be, hogy a színpompás videóban a szóban forgó rapperek némelyikét (DJ Khaledet, Tekashi 6ix9ine-t, Lil Wayne-t, 50 Centet, Quavót és Meek Millt) Muppet-bábfigurák testesítik meg, és nehéz eldönteni, hogy ezzel elveszi a dalszövegek élét, vagy inkább fokozza azok játékos abszurditását.


Piros sarok

Kanye West & Lil Pump ft. Adele Givens: I Love It

A Pornhub-díjátadón debütált szám szövege nem sokkal épületesebb, mint a Lift Yourself elhíresült kakis halandzsája, Kanye hookja például úgy hangzik, „I’m a sick fuck, I like a quick fuck”, és az abszurd videóról is ordít, hogy ezt az egész tesztoszteronhetvenkedést véletlenül sem szabad komolyan venni. A Spike Jonze produceri szárnyai alatt született szkeccsben West és Lil Pump azt a David Byrne által lefektetett axiómát veszi alapul, miszerint a túlméretezett ruhák eredendően viccesek, a dobozfigurák pedig instant mémmé váltak.


Verdikt:
Maradjunk annyiban, hogy kölcsönösen KO-zták egymást.

https://recorder.blog.hu/2018/09/11/mai_bokszmeccsunkben_balhes_arcok_bolondos_videoi
Mai bokszmeccsünkben: balhés arcok bolondos videói
süti beállítások módosítása