Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Örömszerzés felsőfokon

2018.08.29. 15:39, Gaines

annacalvi_2.jpg

Anna Calvi harmadik lemeze napokon belül elérhetővé válik, öt éves várakozásnak vetve véget a 2013-as One Breath óta. A Hunter címet viselő anyag új producer, Nick Launay keze nyomát viseli, aki Nick Cave, a Veils, David Byrne és a Yeah Yeah Yeahs albumai felett is bábáskodott, a stúdiózenészek között található egy Portishead- és egy Bad Seeds-tag, az atmoszférikus-himnikus címadó dalhoz pedig egy szexualitást ünneplő klip készült.

A Hunter rendezője Matt Lambert, akinek egy korábbi munkájával nyár elején találkozhattak az olvasók a Recorder hasábjain is. A leszbikus nők felszabadult buliját megörökítő Evvol-klip (Release Me) annyira megtetszett Anna Calvinak, hogy hasonló ihletésű illusztrációhoz kérte fel Lambertet. A klipben egy színesbőrű férfi és egy kopasz nő - vagy genderqueer - párhuzamosan elégíti ki magát, eleinte a tükör előtt próbálgatják saját testüket, a végén színes-villódzó montázsban jutnak el a csúcsra, és közben végig remekül érzik magukat a bőrükben.

ITT NÉZHETŐEK MEG 2017 LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEÓI


Az énekesnő új albuma egy nyolc éves kapcsolatnak véget vető szakítás után született, amikor Franciaországba költözött, és új partnerének biztatására nyíltan kezdte feltárni a szexhez, a nemi szerepekhez, az örömszerzéshez való viszonyát. Így fogalmazott a Dazednek: „A Hunter klipjében Mattel a queer emberek saját testükhez fűződő kapcsolatát szerettük volna feltérképezni. Borzasztó fontos kiállás queer nézőpontból tanulmányozni a gyönyört és a testet, hiszen a mainstreamben nagyon ritkán vannak reprezentálva.” Lambert ötlete volt, hogy a két szereplő külön-külön barangoljon a testén, az egyszerűségre és valódi intimitásra fektetve a hangsúlyt. A rendező már a meleg férfiakról szóló, korhatáros rövidfilmjeivel is az LMBTQ-közössség autentikus, intim történeteit mesélte el, és ezt folytatja a Hunterral is: „A klip őszintén hirdeti, hogy szeressük magunkat, és kiemeli az intimitást, a játék fontosságát, mert ott kezdődik egy queer ember útja a másokkal való bensőséges bizalom kiépítése felé.”


Anna Calvi új lemeze augusztus 31-én jelenik meg, és az európai turné során az A38-at is érinteni fogja november 13-án.

https://recorder.blog.hu/2018/08/29/18_oromszerzes_felsofokon
18+ Örömszerzés felsőfokon
süti beállítások módosítása