Mégsem mutatják be a Notorious B.I.G.-filmet Johnny Deppel

2018.08.07. 14:51, Gaines

johnny-depp-forest-whitaker-city-of-lies-notorious-big-biggie-tupac-movie-pulled.png

Mégpedig a sztár körül terebélyesedő botrányok miatt.

Christopher Wallace, avagy ismertebb művésznevén Biggie Smalls 1997-es meggyilkolása máig megoldatlan bűnügy, a legelterjedtebb elméletet egy 2002-ben megjelent, LAbyrinth című könyvben fogalmazta meg Randall Sullivan, e szerint korrupt Los Angeles-i rendőrök szőttek összeesküvést bandatagokkal és a Death Row Records egykori vezérigazgatójával, Suge Knighttal B.I.G. és Tupac Shakur megölésére. A City of Lies ezt a könyvet adaptálta volna, a főszerepben Johnny Deppel, aki Russell Poole nyugalmazott nyomozót, a könyv elsődleges forrását játssza, míg Forest Whitaker a szerző fiktív alteregójaként tűnik fel. A filmhez előzetes is készült, az amerikai bemutatót szeptember 7-re, Tupac lelövésének 22. évfordulójára tűzték ki, ám a The Hollywood Reporter információi szerint a stúdió levette a műsorrendjéről. Magyarázatot nem adtak, de elég a legnagyobb névre nézni a plakáton.

Már egy hónappal ezelőtt is aggasztó hírek keltek szárnyra Brad Furman filmjének zűrös forgatásáról. Greg „Rocky” Brooks helyszínfelelős beperelte Johnny Deppet, mert amikor egy forgatási nap végén közölte a színésszel, hogy nincs engedélyük tovább forgatni éjszaka, a lehelete alapján ittas Depp állítólag úgy felbőszült, hogy trágárságok kíséretében kétszer oldalba ütötte a stábtagot, majd százezer dollárt kínált fel, ha Brooks bemos neki egyet. Az eset csak egy a Deppet övező botrányok közül, kezdve volt felesége, Amber Heard azon vádjával, miszerint a férfi fizikailag is bántalmazta (és aki ellen Depp csapata még véletlenül sem indított a válóper idején lejárató marketinghadjáratot, pénzhajhász hazudozónak beállítva a nőt), egészen a Rolling Stone júniusban leközölt, a színész anyagi gondjait, alkohol- és drogproblémáit nyíltan feltáró Depp-portréjáig. Az idei Comic-Conon az is kisebb felzúdulást keltett, amikor meglepetésszerűen felbukkant a Legendás állatok: Grindewald bűntettei című Harry Potter-előzményfilm panelján (övé a címszerep), és ugyan a Warner aligha fogja lecserélni vagy kivágni a filmből, úgy tűnik, egyre többen kezdenek tartani a színész rossz sajtójától.

HALÁLOS FEGYVEREK – LELŐTT POPSZTÁROK


Íme, az elsüllyesztett City of Lies előzetese, és érdemes megjegyezni, hogy a bűntényt idén egyszer már feldolgozták mozgóképen, az Unsolved című, tíz részes minisorozatban.

https://recorder.blog.hu/2018/08/07/megsem_mutatjak_be_a_notorious_b_i_g_-filmet_johnny_deppel
Mégsem mutatják be a Notorious B.I.G.-filmet Johnny Deppel
süti beállítások módosítása