Yo-Yo-Yozsefváros – énekelte Kate McKinnon Jimmy Fallon műsorában

2018.08.02. 09:30, rerecorder

kate_mckinnon.jpg

Ma egészen biztosan az Animal Cannibals Yozsefváros című dala a legnépszerűbb magyar dal a világban, ugyanis az egyik legnépszerűbb komikus-színész, Kate McKinnon elreppelte azt tegnap este - természetesen magyarul - az egyik legnépszerűbb amerikai tévéműsorban, Jimmy Fallon talkshowjában, a Tonight Show-ban az NBC-n.

Kate McKinnon a Saturday Night Live című varieté egyik fontos szereplője (Hillary Clinton-paródiái nálunk is jól ismertek) és önmaga jogán is kiemelkedő humorista, aki már filmszerepekkel is feltűnt (Szellemirtók, Hivatali karácsony, Csajok hajnalig), legutóbb pedig három hónapig Budapesten forgatta A kém, aki dobott engem című filmet. Az akció-vígjátékot holnap mutatják be Amerikában (Magyarországon augusztus 16-án), McKinnon azt promózta a Tonight Show-ban és előjött egy pazar sztorival. Sofőrje, Erik, aki a forgatásra és a forgatásról fuvarozta a színésznőt, megtanította neki a Yozsefváros első versszakát, és hogy a kemény meló ne vesszen kárba, McKinnon elő is adta azt, meglehetősen magas színvonalon:


AZ ANIMAL CANNIBALS ITT FOGLALTA ÖSSZE A RECORDERNEK ELSŐ 25 ÉVÉT.


A dal különben a nagyhatású Animal Cannibals 1992-es harmadik demóján, a Yo!-n szerepelt először, az 1993-as negyedik demónak a címadó dala is lett, és persze hallható az 1995-ös első hivatalos nagylemezen, a Fehéren fekete - feketén fehér című albumon, sőt, 1996-ban fehér 12"-en is kiadta a Magneoton, rajta az eredeti mellett Nekem 8 miksz verzióban is. A dal a bontakozó magyar rap egyik első emblematikus slágere volt (itt pedig az eredeti változat): 


A HÚSZ LEGJOBB MAGYAR HIPHOPLEMEZ, KÖZTE PERSZE ANIMAL CANNIBALS IS.

https://recorder.blog.hu/2018/08/02/yo-yo-yozsefvaros_enekelte_kate_mckinnon_jimmy_fallon_musoraban
Yo-Yo-Yozsefváros – énekelte Kate McKinnon Jimmy Fallon műsorában
süti beállítások módosítása