Nem kell tovább várni, még idén kijön az új MØ-lemez

2018.07.13. 12:00, Gaines

mokep.jpg

Az idei Sziget fellépőinek névsorában helyet kapott a , és sokáig úgy tűnt, hogy a vagány elektropop-művész még mindig csak a debütalbuma anyagára támaszkodhat. Négy év után viszont idén végre megjelenik a várva várt második stúdiólemez, Forever Neverland címmel.

Nehéz szülés volt. A dán dalszerző-énekes (polgári nevén: Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen) 2014-es első lemezét, a No Mythologies To Followt követő években termékeny maradt, sorra adta ki a dalokat, közreműködött Diplóval, MNEK-kel és Noonie Baóval, Major Lazerrel és Justin Bieberrel, valamint Charli XCX-szel. Hiába írtuk azonban két évvel ezelőtt, hogy e kislemezdalokat rövidesen bizonyára követi a tényleges album, az csak nem akart megérkezni. MØ azóta vokálozott a Snakeships duó Don’t Leave című számában, felbukkant Charli XCX és Sophie szerzeményeiben, tavaly pedig kiadott egy meglepetés EP-t When I Was Young címmel, amelyen az előző három év alatt született számok szerepeltek.

A hosszú várakozásnak október 19-én vet véget a Forever Neverland, amiről MØ előzetesen annyit mondott, “képzeletbeli szerelmekről fog szólni, meg arról, hogy buborékban élünk”. Csak feltételezzük, hogy az elmúlt években közreadott kislemezdalok (Kamikaze, Final Song, Drum, Nights With You) rajta lesznek az albumon, a bejelentéssel együtt mindenesetre egy új számot is debütált az énekesnő, amelyen jó szokása szerint ismét Diplóval dolgozott. A producer szerint egyenesen a Sun In Your Eyes a legjobb közös számuk, amely a refrént felszabadultan együtténeklős koncertdalnak ígérkezik – augusztus 13-án remélhetőleg majd a Szigeten is meggyőződhetünk róla.

Addig is, itt van az új, napfényes, sós tengerillatú MØ-dal:

Címkék: mo
https://recorder.blog.hu/2018/07/13/nem_kell_tovabb_varni_meg_iden_kijon_az_uj_m_-lemez
Nem kell tovább várni, még idén kijön az új MØ-lemez
süti beállítások módosítása