SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (11. rész: Ozora)

2018.07.11. 08:27, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen űrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében a leginkább külföldieket megcélozó Ozora.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampusMűvészetek Völgye, Bass Camp.

# O.Z.O.R.A.

Időpont: július 30 – augusztus 5.

Helyszín: Dádpuszta

Jegyár: 07.15-ig 170 € (kb. 55.000 Ft)

Az O.Z.O.R.A. saját műfajában világszinten az egyik vezető fesztivál, a goás szubkultúra tagjai (kilencven százalékban külföldiek!) nyaranként egyszerűen hazatérnek Dádpusztára, ahol egész évben állnak a fesztivál épületei – és itt talán nem is az amúgy igen erős fellépőlista, hanem ez a barátságos otthonosság a lényeg. Persze minket a fellépők is érdekelnek, a psytrance-előadókon kívül számos elektronikus és világzenei nagyság, például a kongói Konono No°1, Fela Kuti fiának zenekara, a Seun Kuti + Egypt 80, a progresszív elektronika James Holden And The Animal Spirits, a dubmágus Mad Professor, a szintén dubos Little Axe, a tuvai torokének Huun Huur Tu, a Tangerine Dream, az afrohouse Ghetto Kumbé és az indiai-óceáni Saodaj’ miatt is érdemes idén ozorázni.

Varga Zsófia


https://ozorafestival.eu


ilyen volt az Ozora tavaly:

 
FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/11/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_11_resz_ozora
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (11. rész: Ozora)
süti beállítások módosítása