SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (10. rész: Bass Camp)

2018.07.10. 09:04, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen sűrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében az idén Pestre költözött Bass Camp.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampus, Művészetek Völgye.

# BASS CAMP

Időpont: július 21.

Helyszín: Budapest, Vituki strand

Jegyár: elővételben 5000, helyszínen 6000 Ft

"A Bass Camp bár idénre elköltözött Orfűről és ezúttal csak egynapos lesz, mégis olyan rést tölt be a honi fesztiválpiacon, ami miatt ebből az összeállításból sem szeretnénk kihagyni – egyszerűen nincs Magyarországon más olyan fesztivál, ami ekkora odafigyeléssel követi a basszuszenei trendeket. Fellépőt egyelőre nem jelentettek be, de az előző évek tapasztalatai alapján mi előre bizalmat szavazunk nekik" – írtuk a Recorder 63. számában, és most, hogy kiderültek a részletek, nem is bántuk meg döntésünket.

A fesztivál rövidsége ellenére ugyanis mintegy harminc act kap helyet a Vituki strand két színpadán, illetve szokásukhoz híven idén is több érdekes fellépőt hoz el a Bass Camp csapata Magyarországra: fellép többek között a dél-londoni dubstep-veterán Kromestar, az ambient dn'b-t játszó Big Bud és a kazahsztáni Command Strange

De azért nem minden a Vituki strandon kap helyet – a Bass Camp kiegészítője az egy nappal korábbi, július 20-i ingyenes Bass Campus az A38-on. Ezen szakmai beszélgetések lesznek hazai és külföldi szakemberekkel, DJ Madd-del és a Veil című számával sikeressé vált Khésisszel, illetve lesznek track breakdown előadások is, az Elevated kiadóból Tzapával és Glxyvel, valamint Chris.SU-val.

Varga Zsófia

 
a Bass Camp eseményoldala

a Bass Campus eseményoldala


FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/10/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_10_resz_bass_camp
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (10. rész: Bass Camp)
süti beállítások módosítása