Trump állítólagos pisiszexes videójával trollkodik egy orosz popsztár

2018.06.27. 17:12, RRRecorder

emin_trump.jpg

Az orosz popsztár, Emin videója önmagában is pikáns: titkos üzelmeket folytatnak az amerikai élet főszereplői, fehérneműs csajok párnacsatáznak. Még durvább úgy, ha tudjuk: Emin és Donald Trump a valóságban jóban vannak, és kapcsolatuknak köze van az amerikai választás orosz befolyásolásához is.

Emin videójában minden van: Donald Trump és Ivanka; Hillary Clinton; az egyik Trump-botrány főszereplője, Stormy Daniels pornósztár; Mark Zuckerberg (?!); fehérneműben párnacsatázó szépségkirálynők. A szereplők között (mínusz a fehérneműs csajok) rejtélyes táskák és borítékok cserélnek gazdát, ráadásul a végén kiderül, hogy az sem kis ember, aki mindezt titokban megfigyeli...

AZ MEGVOLT, HOGY IVANKA TRUMP EGYSZER PUNK VOLT? KÉKRE FESTETTE A HAJÁT!!!

A klip már önmagában pikáns lenne: egy orosz popsztár az amerikai politikai élet főszereplőit - rájuk többé vagy kevésbé hasonlító színészek segítségével - jól eláztatja. A valóság azonban ennél sokkal durvább, hiszen Emin és Donald Trump között komoly kapcsolatok vannak, amiket a Vox foglalt össze itt. Emin Agalarov apja Aras Agalarov gazdag ingatlanfejlesztő, aki Trumppal dolgozott az akkor még csak üzletember szépségversenyének oroszországi megszervezésén. Amikor ennek okán Trump Moszkvában járt, sok időt töltöttek együtt - ez volt az az út, amit az állítólagos pisiszexes videóval hoztak össze, mármint hogy az orosz titkosszolgálat lefilmezte volna Trump és az orosz prostik orgiáját, és ezzel zsarolják őt.

OROSZ KLIP, AMIT NEM HISZEL EL: SZEXI CSAJOK FEHÉRNEMŰBEN PUTYINRÓL ÁBRÁNDOZNAK

Ekkoriban merült fel a moszkvai Trump Tower terve is, illetve ezen az úton történt, hogy Trump beugrott Emin egy klipjébe, hogy The Apprentice című valóságshow-ja szerepét hozva jól kirúgja őt. (Alább ezt a videót is beraktuk.) Olyan jóban lettek, hogy Trump születésnapi videóüdvözletet küldött az énekesnek, ahogy egyébként Robert De Niro is - ez itt látható, egy részlete az új klip végén is ott van.

De ez még nem minden: Emin és apja, Aras, továbbá a popsztár sajtósa, Rob Goldstone segített összehozni a még korábbiaknál is hírhedtebb, és a pisiszexszel szemben elismerten megtörtént találkozót Donald Trump Jr. és a Hillary Clintonra nézve terhelő információkat ígérő orosz delegáció között. Amikor Donald Trump Jr. megkapta a hírt az oroszok ajánlatáról, Eminnel chatelt róla.

PERESZTROCKJA & GLASZPOPSZTY – OROSZ POP- ÉS ROCKZENEI GYORSTALPALÓ

Hogy ezek után mégis mi célt szolgálhat ez az új klip, nehéz megmondani. Vannak, akik úgy értelmezik, hogy a szállodai bulizás és annak titkos megfigyelése, illetve a képek manipulálása azt üzeni: Emin tudja az igazságot a pisiszexes felvétel ügyében. (A titokzatos boríték ekkor talán a volt brit kém, Christopher Steele jelentése lehetne.) Egy másik megfejtés: az egész nem más, mint gigászi trollkodás.


A korábbi Emin-videó Trumppal és a valóságos szépségverseny szereplőivel:

Címkék: donald trump emin
https://recorder.blog.hu/2018/06/27/trump_allitolagos_pisiszexes_videojaval_trollkodik_egy_orosz_popsztar
Trump állítólagos pisiszexes videójával trollkodik egy orosz popsztár
süti beállítások módosítása