Hiányzik a Red Bull Air Race? Itt a (nem hivatalos) záródal a Rock Band For Old Mentől!

2018.06.24. 20:42, RRRecorder

rock_band_for_old_man_red_bull_air_race.jpg

Vannak benne repülőgépzaj-hangminták. Azoknak, akiknek máris hiányzik a folyamatos zúgás, és még inkább azoknak, akiknek egy kicsit sem.

A való világ aktuális eseményeire elvileg a hiphop szokott gyorsan reagálni, de most a (Magyarradar rovatunkban olvasható önmeghatározása szerint) szomi trashpopot játszó Rock Band For Old Men mindenki mást megelőzve írta meg a dalát a több napon át - sőt, a lezárások miatt heteken át - minden, Budapesten tartózkodó embert foglalkoztató sporteseményről.

"A dalt az ihlette, hogy az elmúlt három napban állandóan zavart a repülők zümmögése. Sőt, Sallai Lacival találkoztunk valamelyik nap, és egy 5 perces kocsiutat 20 perc alatt tett meg a lezárások miatt. Ez nem állapot" - írta a Recordernek a zenekar vezetője, Korb Géza. A dal helyzetleírással kezdődik, aztán jótanácsokkal folytatódik (a szövege fent van a YouTube-on a videó alatt). Íme:


A Rock Band For Old Men egyébként egyrészt egy egyszemélyes projekt: a dalokat Korb Géza, a Puma Danger gitárosa írja és rögzíti. Legismertebb száma az Eat Some Snacks & Cry, amihez nagy figyelmet kiváltó videó is készült, ez látható alább. Másrészt viszont élőben nyolc fős zenekarra duzzad, és látható volt már a Kolorádó és Bánkitó fesztiválokon, budapesti klubokban. Június 28-án először lépnek fel külföldön: Kölnben a Bobbypin előtt; itthon pedig Egerben a Popméter napon, július 6-án, illetve a Bánkitó Fesztiválon július 14-én lehet őket hallani.

https://recorder.blog.hu/2018/06/24/hianyzik_a_red_bull_air_race_itt_a_nem_hivatalos_zarodal_a_rock_band_for_old_mantol
Hiányzik a Red Bull Air Race? Itt a (nem hivatalos) záródal a Rock Band For Old Mentől!
süti beállítások módosítása