SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (1. rész: Fishing On Orfű)

2018.06.21. 11:00, rerecorder

foo.jpg

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen sűrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. A húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Segítünk a vakáció tervezésében. A szezonindító Kolorádó után, cikksorozatunkban íme az éppen most zajló, már indulása előtt teltházas Fishing On Orfű (plusz keretesben még jópár másik esemény).

# FISHING ON ORFŰ

Időpont: június 20-23.

Helyszín: Orfű

Jegyár: minden jegy elkelt!

Lovasi András zenei fesztiválja szinte minden alternatív magyar előadót befogad – a már megszokott módon fellép többek között a 30Y, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Supernem és a Quimby meg még számtalan más zenekar; aki itt nem fordul meg a szcénából, az szinte nem is létezik. Amiben viszont az idei fesztivál más a korábbiaknál, az a mindezek mögötti szemlélet: a jubileumi 10. alkalommal a FOO visszatér a gyökereihez, szinte szponzormentesen, függetlenül szervezik a négynapos rendezvényt, így az ezúttal működésében is éppen olyan alternatív, mint a fellépő zenekarok.

Varga Zsófia

http://www.fishingonorfu.hu/

És még néhány feszkó

A honi fesztiválfelhozatal mostanra akkora lett, hogy nem fér bele minden az összeállításba. Íme, még néhány további érdekesség, illetve regionális esemény. Az Ubikekletik szervezőinek még inkább butikfesztiválja a nyár elején nyújt családias hangulatot: Ubikfarm Vértesszőlősön június 28 – július 1. között. 2018-ban újból lesz Anna And The Barbies-kötődésű Woodstock az Ugaron fesztivál Ópusztaszeren július 4-7. között, majd 10-14. között Körmenden AlteRába. Szintén 10-én kezdődik, de 16-án ér véget az EFOTT, július 19-22. között lesz a nógrádi Csobánkapusztán a természetbarát goafeszt, a SUN, illetve a rock vagy éppen Pitbull rajongóinak kedvez a Fezen július 25-étől 28-áig. Július 31-én indul az ötnapos Ördögkatlan összművészeti fesztivál. Augusztus 17-20. között pedig idén is lesz Kemencén Börzsönystock alterfeszt.


FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/06/21/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_1_resz_fishing_on_orfu
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (1. rész: Fishing On Orfű)
süti beállítások módosítása