„Számomra már a buszban ülés izgalmas” – Jónás Vera-miniinterjú a debreceni Recorder-buli elé

2018.04.28. 13:10, rerecorder

jonas_vera_1.jpg

Ma este Debrecenben tartjuk aktuális magazinszámunk (benne debreceni fókusztémával, a Debrecen & poppal) első launch partyját, az ott fellépő Nunki Bay Starshipet Magyarradaron mutattuk be, a szintén ott fellépő Jónás Vera Experiment frontemberével pedig íme egy miniinterjú.

Miért szeretsz Debrecenben játszani?
Titkos törzsközönségünk van itt, néha Pesten is felbukkannak koncertjeinken, nagyon lelkesek és közvetlenek. Emellett nagyon kedvelem a debreceni szervezőket, sokat köszönhetek nekik.

Miért szereted a Recordert?
Egy már-már kuriózumnak számító tulajdonsága van az újság íróinak és szerkesztőinek: zenerajongók. Figyelnek, kíváncsiak és nyitottak. Ezért jó olvasni és benne lenni is.

Mi a kedvenc tavaszi zenéd?
Eléggé rajta maradtam a Tune-Yards új lemezén, illetve bringázni most St. Vincentre a legjobb.

Mit szeretsz a klubkoncertekben, mit a fesztiválfellépésekben?
Számomra már a buszban ülés izgalmas. Ezt általában utálják a zenészek, én valamiért sokkal jobban rá tudok úgy készülni a koncertre, mintha Pesten át kéne menni a szomszédba. A klubokban azt szeretem, hogy teljes fókuszt kap a zenénk, bármely irányba vihetjük a közönséget, a fesztiválon meg azt, hogy végig házibuli-hangulat van, szintén bármi megtörténhet, itt én általában a közönségtől kapom az ötleteket.

Mik a terveid az idei évre?
Egyenként jövünk ki az új dalokkal, tavaly év végén a Last song, pár hete a Borzongásaim és így tovább. Nyáron pedig indul Ujj Mészáros Károly (Liza, a rókatündér) új filmjének beharangozója, melynek főcímdalát Kozma Katával írtuk és én éneklem, ez nagy büszkeség számunkra.


a Jónás Vera Experiment legfrissebb - és első magyar nyelvű - dala és klipje, a Borzongásaim

https://recorder.blog.hu/2018/04/28/_szamomra_mar_a_buszban_ules_izgalmas_jonas_vera-miniinterju_a_debreceni_recorder-buli_ele
„Számomra már a buszban ülés izgalmas” – Jónás Vera-miniinterjú a debreceni Recorder-buli elé
süti beállítások módosítása