Mariah Carey-t szexuális zaklatással vádolja volt menedzsere

2018.04.21. 16:44, RRRecorder

mariah_carey_wu.jpg

Valamint azzal, hogy nem fizette ki rendesen. Közben Mariah Carey elárulta, hogy még 2001-ben bipoláris zavart diagnosztizáltak nála.

A TMZ hozta nyilvánosságra, hogy Mariah Carey-t beperelte volt menedzsere, Stella Bulochnikov. Az egyik ok, hogy szerinte az idő előtt felmondott három éves szerződése nyomán még tartoznak neki pénzzel. Másrészt pedig szexuális zaklatással vádolta az énekesnőt. Ez abban állt, hogy gyakran meztelenül mászkált a társaságában, és meg nem nevezett "szexuális jellegű dolgokat" csinált előtte.

Mariah Carey szóvivője azzal válaszolt, hogy Stella Bulochnikovtól azért váltak meg, mert nem szolgálta megfelelően munkaadója érdekeit. Azóta pedig hamis vádakat terjeszt róla a médiában. A nyilatkozat szerint "árulkodó, hogy Stella ügyét csak a negyedik ügyvéd volt hajlandó elvállalni".

A ZENEI VILÁGBAN IS ELSZABADULT A POKOL: SZEXUÁLIS ZAKLATÁSI ÜGYEK A KÖZELMÚLTBAN

Másfelől Mariah Carey először beszélt nyíltan arról, hogy még 2001-ben bipoláris zavart (korábbi nevén mániás depressziót) diagnosztizáltak nála. Azért hallgatott erről 17 éven át, mert attól félt, hogy a betegség stigmája fogja meghatározni őt a közvélemény szemében, és talán véget ér a karrierje is. "Rettegtem attól, hogy mindent elveszítek." A titkolt betegség miatt "tagadásban és izolációban éltem, és egyfolytában attól féltem, hogy valaki leleplez" - és azért állt most a nyilvánosság elé, mert a teher elviselhetetlenné vált.

MENTÁLIS ZAVAROKKAL KÜZDŐ ZENÉSZEK

Azt mondta, hogy reméli, hogy egyszer majd lekerül a stigma a betegségről, és nem kell a benne szenvedőknek emiatt ráadásul még egyedül is küzdeniük; nem ez fogja őket meghatározni mások szemében. Mint a New York Times megjegyzi, az elmúlt néhány évben a fiatalabb sztárok már nyíltan beszélnek mentális problémáikról, de Mariah Carey a maga generációjában úttörőnek számít.

 

https://recorder.blog.hu/2018/04/21/mariah_carey-t_szexualis_zaklatassal_vadolja_volt_menedzsere
Mariah Carey-t szexuális zaklatással vádolja volt menedzsere
süti beállítások módosítása