Az Akusztik fedélzetén: Pápai Joci

2018.04.13. 16:30, Recorder.hu

akusztik_logo_650_13.jpg

(X) Vasárnap este 22.00-kor a Petőfi Rádió hullámhosszán, hétfőn 22.40-től az M2 Petőfi TV kínálatában ad egyórás akusztikus koncertet Pápai Joci. És hogy milyen lesz a produkció? Az alábbi, hétfőig csak itt látható Pápai Joci-Kollányi Zsuzsi duett alapján könnyen elképzelhetjük.

Origo, Özönvíz, Távol. Ismerős számcímek egy jól ismert előadótól. Pápai Joci a 2017-es Eurovízió-fellépésének majdnem az egy éves fordulóján adott koncertet az Akusztik színpadán. Jocit koncertjén a billentyűknél Cséry Zoltán, a doboknál Molnár Mátyás kíséri, gitárral Nagy Zoltán, basszusgitárral Baranyi Gergő, míg hegedűvel Farkas Izsák zenei virtuozitása emeli az est fényét.

A vendégelőadó személyében Kollányi Zsuzsit köszönthetik a rajongók, akivel a Mikor a test örexik című dalt adták elő. A Joci és Majka közös számaként ismert dal feldolgozása hétfőig csak itt, a Recorderen látható.

Pápai Joci és Kollányi Zsuzsi: Mikor a test örexik – AKUSZTIK M2 Petőfi TV:

Az Akusztik adásai vasárnap este tíztől hallhatók a Petőfi Rádión, valamint hétfőn 22.40-től láthatók az M2 Petőfi TV műsorán. Az adás online is streamelhető a mediaklikk.hu oldalon, valamint megtalálható keddtől az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján is.

A teljes műsor előzetese:

https://recorder.blog.hu/2018/04/13/az_akusztik_fedelzeten_papai_joci
Az Akusztik fedélzetén: Pápai Joci
süti beállítások módosítása