Újabb részletek R. Kelly (állítólagos) szexrabszolgáiról

2018.03.28. 10:48, RRRecorder

r_kelly_1.jpg

2017-ben vádolta meg az R. Kellyt több nő azzal, hogy amolyan szektavezérként tinilányokat tart fogva, átmossa az agyukat és szexel velük. Most újabb részleteket árult el az egyik volt "állatkája".

A BBC mutatta be az R Kelly: Sex, Girls and Videotapes című dokumentumfilmet, amiben maga R Kelly nem akart megszólalni, de korábbi munkatársai, illetve szeretői alaposan körüljárják az ügyeit. Mint arról korábban itt írtunk részletesen, minden idők egyik legsikeresebb r&b-énekesével szemben a kilencvenes évek óta több pert is indítottak azzal a váddal, hogy kiskorúakkal szexelt (Aaliyah-t állítólag feleségül is vette, amikor ő 15 éves volt), több ügy peren kívüli megegyezéssel végződött, egyikben sem ítélték el.

Tavaly jelent meg az a cikk a Buzzfeeden, ami azt állította, hogy R. Kelly több ingatlanában lányokat - köztük kiskorúakat - tart fogva, kimossa az agyukat és szexel velük. E cikk egyik, nyilatkozatát névvel vállaló szereplője, Kitti Jones most a következőt nyilatkozta: "Bemutatott az egyik lánynak, akiről azt mondta, hogy 14 éves kora óta 'idomítja' - ezt a szót használta. A lány ugyanúgy öltözködött, beszélt, viselkedett, mint én, és akkor állt össze bennem, hogy engem is ugyanúgy nevelt, mint az 'állatkáit' (pet), ahogy hívta őket." Kelly utasítására a lány "odakúszott hozzám és orálisan kényeztetett; Kelly azt mondta, hogy 'ez az én állatkám, én idomítottam be, és most neked is bemutatja, hogyan kell velem lenned'" - szól Kitti Jones beszámolója.

LÁNYCSAPAT VAGY PROSTIHÁLÓZAT? A PUSSYCAT DOLLS EGYKORI TAGJÁNAK VÁDJAI

A dokumentumfilmben R. Kelly egyik barátja arról beszél, hogy az énekes a koncertjei utáni partikon arra kérte őt, hogy keressen neki "fiatalnak látszó" lányokat, akik nehezen mondhattak volna neki nemet: "hogyan véded meg magad valakitől, akinek 25 év gyakorlata van abban, hogyan kell szexuálisan kizsákmányolni valakit, és aki ráadásul multimilliomos, és a világ egyik legsikeresebb, leghíresebb zenésze?"

Egy hangmérnök pedig elmondja, hogy az énekes a McDonald'sban szedett fel lányokat, akik gyakran ott voltak a stúdióban is "karnyújtásnyira tőle", miközben a slágerein dolgozott, fehérneműben "inspirálva" őt. A stúdióhoz két helyiség is tartozott, ahol R. Kelly "relaxálhatott", az egyikben hatalmas kanapéval - itt mindig a rendelkezésre állt egy nő. "Azért voltak ott, hogy kiszolgálják Robot, és amikor megunta, egyszerűen eldobta őket." Volt menedzsere pedig azt állítja, hogy Kelly és Aaliyah tényleg összeházasodtak.

A dokumentumfilmben megszólal Susan Loggins is, aki több lányt is képviselt az R. Kelly elleni - peren kívüli megállapodásokkal végződő - ügyekben. Szerinte "a világ régóta tud R. Kelly viselt dolgairól, egyszerűen csak mindannyian félrenézünk".

Címkék: r kelly
https://recorder.blog.hu/2018/03/28/ujabb_reszletek_r_kelly_allitolagos_szexrabszolgairol
Újabb részletek R. Kelly (állítólagos) szexrabszolgáiról
süti beállítások módosítása