A fenekét rázza, a lába helyén pengék

2018.02.01. 13:00, RRRecorder

tommy_cash_pussy_money_weed.jpg

Az észt rapper Tommy Cash erős videóiról híresült el, és a Pussy Money Weed című számhoz készült klipjét sem fogja elfelejteni egyhamar, aki veszi a bátorságot, hogy megnézze.

Tommy Cash-re a Winaloto 18+-os videója után figyeltek fel sokan: ebben fenekeken és hasakon dobol, a meredező lábak erdőt formálnak, és ez még nem minden. Aztán például a Surf videójában mindenről kiderült, hogy bele lehet látni a szexet - mint a Guardian tavalyi portrécikkében olvasható, a művész teljes szexmegvonásnak vetette alá magát, és néhány hónap után tényleg ilyennek látta a világot.

„SENKIT SEM KÖVETEK ÉS SEMMIT SE NYELEK LE!” – TOMMY CASH-INTERJÚNK


Idén érkezik a debütáló lemez, amelynek producere A.G. Cook (PC Music) volt. Ezen lesz rajta a Pussy Money Weed című szám, amihez ismét maga Tommy Cash és gyakori partnere, Anna-Lisa Himma készített videót, ami szokás szerint igen erős vizuális élmény. Tolószékes, alkar vagy lábszár nélküli emberek táncolnak, és az üzenet az, hogy "akkor is lehetsz vonzó, ha pengéken táncolsz egy marsbéli elhagyatott állatkertben". A szó szoros értelmében nem 18+-os a klip, de mondjuk úgy, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas. Amúgy Cash azt mondta a Guardiannek, hogy sokan azt hiszik, hogy a Die Antwoord inspirálta őt, pedig valójában Alejandro Jodorowsky. Tavaly járt már Budapesten, idén április 11-én az Akváriumban fog fellépni, részletek itt.

Címkék: tommy cash
https://recorder.blog.hu/2018/02/01/a_feneket_razza_a_laba_helyen_pengek
A fenekét rázza, a lába helyén pengék
süti beállítások módosítása