Globálbuli Toronto legforróbb DJ-jével csütörtök este

2018.01.25. 13:07, RRRecorder

bambii_crop.jpg

Bambii nem ismer földrajzi vagy műfaji határokat. Mellette a nagyszerű magyar globálzenei kiadótól, a Babylontól zenél Stas és Hataah, és egy izgalmas újonc, Baq. Mindez a BWOLA bulin, újra a Toldiban.

A BWOLA a Recorderen sokat szereplő, a globáltánczenei irányzatokat a műfajban nemzetközileg elismert módon honosító Babylon Records kéthavi bulisorozata. A mostani sztárvendég a kanadai Bambii, aki azon kevés DJ-k közé tartozik, akik DJ-ként - értsd: nem producerként - tudtak nemzetközi hírnevet elérni. Szerepelt már mixe a Faderen és a Thumpon, ő Mykki Blanco turné-DJ-je, JERK nevű torontói bulisorozatát a város legizgalmasabb estjei között tartják számon. Szettjeiben nem ismer határokat, játszik underground globálzenét ugyanúgy, mint house-t, hiphopot vagy éppen slágerek az eredetinél jóval menőbb remixeit.

Magyar részről a Babylon két helytartója, Stas és Hataah játszik, valamint Baq mutatja be még meg sem jelent EP-jét, ami igazi kuriózum: az elektronikus tánczene itt belső-ázsiai népzenével találkozik, és a fiatal zenész még saját torokéneklését is beilleszti a számaiba.

Mindez tehát csütörtökön, január 25-én este 10-től a Toldiban, részletek itt.

 

https://recorder.blog.hu/2018/01/25/globalbuli_toronto_legforrobb_dj-jevel_csutortok_este
Globálbuli Toronto legforróbb DJ-jével csütörtök este
süti beállítások módosítása