Nem képes metal-logókat olvasni a Dream Theater dobosa

2018.01.24. 11:02, RRRecorder

devastation_of_the_nation_3_crop.jpg

Az egyik áldozat mindent megtesz, hogy ez többé ne forduljon elő.

Mike Portnoy meglátta a Devastation Of The Nation nevű extreme metal-fesztivál plakátját, és egyetlen logót nem bírt elolvasni róla. Megdöbbenése akkora volt, hogy még a Twitterre is kiposztolta: "haha, bocsi, nem akarom megsérteni egyik fellépőt sem, de nevetnem kell! Egyik logót sem tudom elolvasni" - és itt van egy szégyenkező emotikon.

A poszt alatt szórakoztató párbeszéd alakult ki. Néhányan vicces mémeket posztoltak; mások leöregezték Portnoyt, megint mások segítettek (és ajánlgatták a szuperjó bandákat); többen vigasztalták, hogy ha el lehet olvasni egy logót, akkor az nem eléggé metál (mások erre azt válaszolták, hogy: Voivod). Egy grafikus pedig elárulta, hogy évek óta panaszkodik erről, mert egy olvashatatlan logó az alapvető marketingszabályokat veszi semmibe! Az Aborted pedig - akiknek tényleg szinte tökéletesen olvasható a logója - megígérte, hogy mostantól csakis az Arial Black betűtípust fogja használni.

Alább a plakát kinagyítható méretben, ha valaki elakad, itt a segítség. Akinek pedig nagyon jól megy, annak ajánljuk a sztori forrása, a MetalSucks Completely Unreadable Band Logo Of The Week sorozatát, bár valószínűleg az ilyen profik ismerik is.

devastation_of_the_nation_3.jpg

 

https://recorder.blog.hu/2018/01/24/nem_kepes_metal-logokat_olvasni_a_dream_theater_dobosa
Nem képes metal-logókat olvasni a Dream Theater dobosa
süti beállítások módosítása