Stand-Up Jazz és Filozofikus Pop: íme egy szám a Mörk Akusztik-koncertjéből, csak itt, csak most

2018.01.19. 15:08, Recorder.hu

akusztik_logo_650_2.jpg

(X) Finomságokra hangolva érkezik a magyar zenei nagyszínpadok egyik feltörekvő fellépője: hétfő estig, az M2 Petőfi TV legfrissebb Akusztik-koncertjének képernyőre kerüléséig csak itt, a Recorderen látható a Mörk egy exkluzív felvétele.

Arról a Mörk zenekarról van szó, amely a tavalyi Nagy-Szín-Pad zsűrijének jóvoltából idén a hollandiai Eurosonic fesztiválon mutatkozhatott be. A groningeni Eurosonic közönsége egy emberként mozdult rá a zenekar bluesból, funkból, soulból és popból álló egyvelegére. Egy biztos: a Mörk mindent megtett, hogy a lehető legjobb benyomást tegye a fesztiválra ellátogató zeneipari szakemberekre és elhelyezze magát Európa zenei térképén - a világ bármelyik színpadán tökéletesen működött volna, amit csinálnak.

Január 21-én, vasárnap a Petőfi Rádión a magyar közönség is kap egy órányi ízelítőt, hétfőn pedig az M2 Petőfi TV műsorán láthatják a rajongók 22.40-től az egy számra Saiiddal is kiegészült együttest. Hogy miért volt kihívás az Akusztik-fellépés, arról itt olvashattok bővebben, 22-étől pedig már az Akusztik YouTube-csatornáján is visszanézhető lesz az egyórás akusztikus Mörk-koncert!

Addig pedig csak itt: Mörk - Came For Nothing (Akusztik):

https://recorder.blog.hu/2018/01/19/stand-up_jazz_es_filozofikus_pop_mork_az_akusztik_szinpadan
Stand-Up Jazz és Filozofikus Pop: íme egy szám a Mörk Akusztik-koncertjéből, csak itt, csak most
süti beállítások módosítása