Mindannyian ugyanazokkal a félelmekkel küzdünk – The Anahit első klipje

2018.01.17. 18:28, rerecorder

the_anahit_2.jpg

The Anahit, azaz Csányi Rita projektje tavaly nyáron jelentkezett bemutatkozó lemezével, de mi is csak ősszel figyeltünk fel rá, amikor feltűnt a Kikeltető tehetségkutatón. A elektronikus r&b stílusú debütalbum egy londoni zeneiskola vizsgamunkájaként készült, ahogyan azt The Anahit elmesélte próbatermi felvételekkel feldobott videós interjúnkban. A remek lemezhez megérkezett az első klip: egyszerű ötletre épül, de nagyszerű!

A Clouds Of Smoke című dal klipjében naná, hogy terjeng füstfelhő, az összes szereplő kifújja, amit ki cigiből, ki szivarból, ki pipából belélegzett. Belégzés, kilégzés, mind egyformák vagyunk, vagy legalábbis sok a közös bennünk, szól a dal és itt át is adjuk a szót The Anahitnek, hogy meséljen a videóról. 

„A Clouds Of Smoke klipjének ötlete egy hónappal ezelőtt fogalmazódott meg, amikor egy puszta véletlen folytán találkoztam a rendezővel, Sousa Hazzal. Nagyon inspirálta őt a zeném és a dal hangulata. A videó arra a koncepcióra épül, hogy mindannyian ugyanazokkal a félelmekkel, függőségekkel és démonokkal küzdünk. A klip rendkívül egyszerű, viszont úgy gondolom, hogy nagyon hatásos a különböző karakterű arcok miatt. Fantasztikus csapattal dolgoztunk együtt, és szerintem a végeredmény bizonyítja, hogy mennyire fontos és csodálatos csapatban alkotni.”


és akkor a Clouds Of Smoke videója, amelyet a brazíliai születésű, eddig főleg rövidfilmekkel jelentkező Sousa Haz rendezett és a Leloop Collective producelt: 


The Anahit Facebook-oldala

Címkék: video klip the anahit
https://recorder.blog.hu/2018/01/17/mindannyian_ugyanazokkal_a_felelmekkel_kuzdunk_the_anahit_elso_klipje
Mindannyian ugyanazokkal a félelmekkel küzdünk – The Anahit első klipje
süti beállítások módosítása