Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Szexi apáca viszi szobára az év botrányhősét

2017.12.30. 16:32, RRRecorder

tenlo.jpg

Szex, bosszú, bizonyos körökben híres színész, mi kell még? Biztos, ami biztos, ezt a Harvey Weinstein dolgot is vegyük bele a videóba - gondolta a TENLo zenekar.

Kill All The Things című szám klipjében egy mérsékelten rokonszenves férfi drogozik és piál egy hotel bárjában, aztán felviszi őt szobára egy szexi nő (aki valójában apáca!), az ágyra löki, és elképesztő meglepetés: a végén megöli a nő a férfit. A férfit ráadásul Dustin Diamond alakítja, aki a Saved By The Bell című gimis sorozatban, majd ennek felújításaiban szerepelt 1988-tól (amikor 11 éves volt) 2000-ig, és bár azóta finoman szólva nem futott be fényes karriert, úgy tűnik, hogy sokan még mindig jó szívvel emlékeznek rá és figurájára, Screechre. A nő pedig Kelly Cunningham színésznő.

Mindez így elég lehetne egy közepes érdeklődésre számot tartó kliphez, de sajnos megfejelték azzal, hogy az elején kiírják, hogy a férfi szereplő Harvey Weinstein, miközben ha valaki egyetlen mondatnyit tud ez utóbbiról ("híres producer rengeteg nőt molesztált és erőszakolt meg"), láthatja, hogy a sztorinak semmi, de semmi köze nincs hozzá. A publicity stunt (mögöttes tartalom nélküli szenzációhajhászás) olyan nyilvánvaló, hogy a YouTube-on számos kommentelő szóvá is tette. Ezzel együtt működött: a TMZ csinálta a klip premierjét, írt róla több zenei lap (pl. NMEBillboard), a Daily Mail pedig megrázóan alapos cikket közölt róla.

Címkék: korhatáros 18+ tenlo
https://recorder.blog.hu/2017/12/30/18_szexi_apaca_viszi_szobara_az_ev_botranyhoset
18+ Szexi apáca viszi szobára az év botrányhősét
süti beállítások módosítása