Remixlemezpremier! Jónás Vera Experiment: Remixed Part 4

2017.12.22. 15:43, RRRecorder

vera_jonas_remix_4.jpg

Itt az utolsó rész a Jónás Vera Experiment sorozatából: két táncosabb remix között egy minimalistább, misztikusabb darab.

A korábbi részekben - amiket alul darabonként is összegyűjtöttünk - már mindent megírtunk, úgyhogy most csak azt tennénk hozzá, hogy december 26-án, kedden este különleges Jónás Vera Experiment-koncert lesz az A38-on, a MA•ZE Show táncosaival közösen, és ott már CD formában is kapható lesz az összegyűlt összesen 12 darab remix - részletek itt.

Ismét három remix van egy csokokrban, ezekről így meséltek a készítők:

jve_300.jpgFarkas Gábor / Ordiman - Send Your Love

Mikor felfedeztem Jónás Verát, rongyosra hallgattam a zenéit. Nagyon örültem a felkérésnek, hogy remixelhetem az egyik dalát. A Send Your Love kapott el leginkább, van egy jó lüktetése az eredeti felvételnek is és ezen találtam meg a fogást a saját hangzásomhoz.

Keresztes Gábor / Kronomato - Only Girl

Olyan remixet szerettem volna csinálni, ami teljesen elkanyarodik az eredetitől egy teljesen másik világba, viszont az eredeti ihleti. Az hiszem, ez meg is történt. Nagy tisztelője vagyok a Jónás Vera Experimentnek, nagyon szeretném, hogy az általuk képviselt minőség ellepjen minket és alapértelmezetté váljon egy nap.

Preiszner Miklós és Tóth Andor / Too Mellow - Tiger, Now!

Jónás Verát és zenekarát évek óta figyelemmel kísérjük, és a magyar könnyűzenei színtér üde színfoltjának tartjuk, így kifejezetten örültünk a remix felkérésnek. A Tiger, Now! című számra minimalista, de mégis magával ragadó sodró ritmus világa és a fülbemászó refrén miatt esett a választásunk: úgy gondoltuk, ezek könnyen átültethetőek elektronikus tánczenei környezetbe. Külön tetszett még a "harcias" szöveggel párosuló energikus ének, reméljük ez az energia a mi remixünkből is átjön.

A korábbi részek: elsőként Bakony Scamp, WaTa és Savages y Suefo, másodikként DJ Titusz, Krizso és Dr Caligari, harmadikként Andrew J, mius és MYGL értelmezte újra Jónás Vera dalait.

A Jónás Vera Experiment a Facebookon itt található, a legközelebbi koncertről meg fent már írtunk, de itt van még egyszer a link. A zenekari fotót Sinco készítette.

https://recorder.blog.hu/2017/12/22/remixlemezpremier_jonas_vera_experiment_remixed_part_454
Remixlemezpremier! Jónás Vera Experiment: Remixed Part 4
süti beállítások módosítása