ARONS Land Cargo Co. egyszálgitáros EP-premier

2017.12.21. 12:34, RRRecorder

arons.jpg

Hajba Áron énekes-gitáros-dalszerző folkos, americanás projektje, a testvéreivel alkotott ARONS Land Cargo Co. mindkét kiadványát a Recorderen mutatta be. Most itt egy egyszálgitáros, intim koncertfelvétel.

A Jazzékiel egykori gitárosaként ismertté vált Hajba Áron családi zenekarának Always Closer Never There című első lemezéről azt írtuk, hogy "átjárja az amerikai folk, a rock és a blues, a sallangoktól mentes, dalközpontú zene szeretete." Az idén ősszel szintén a Recorderen debütált, szintén a testvéreivel felvett Cracks And Scratches után itt van most egy EP-re való koncertfelvétel, amin az említett sallangmentesség még jobban kidomborodik, hiszen csak az énekes-dalszerzőt halljuk, no meg egy szál gitárját.

Az élőben rögzített, húszperces anyag a cikkünk megjelenése napján, december 21-én este, teljes felállásban adott koncertet vezeti fel, amit a Fangler's vendégeként adnak a Kuplungban, részletek itt. Az ARONS Land Cargo Co. a Facebookon itt található.


A felvételt Upor András rögzítette április 27-én a Toldi Klubban, a Papaver Cousins lemezbemutatóján. A dalok keverését Hajba Imre (a gitáros bátyja és az ALCC basszusgitárosa) végezte. A borítófotó Sinco munkája. A felvételt a Klinik kiadó jelentette meg YouTube-csatornáján.

https://recorder.blog.hu/2017/12/21/arons_land_cargo_co_egyszalgitaros_ep-premier
ARONS Land Cargo Co. egyszálgitáros EP-premier
süti beállítások módosítása