Egy órás kiskarácsony: Pál Dénes az Akusztik színpadán

2017.12.15. 16:08, RRRecorder

 

(X) November 20. óta az M2 Petőfi TV hétfő esti kínálatában is látható-hallható az Akusztik. December 18-án Pál Dénes ad különleges, karácsonyi koncertet egy vonósnégyessel és egy dal erejéig Dallos Bogival kiegészülő zenekarával.

Pál Dénes már harmadik éve, hagyományjelleggel ad karácsony előtt adventi koncertet közönségének. Idén december 18-án, hétfőn a M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában országszerte látható lesz a képernyőkön az egyórás fellépés. Dénes ezúttal új felállásban, egy vonósnégyessel kiegészülve ad elő régi dalokat új köntösben. A saját szerzeményeken túl többek között Michael Bublé-dallal és Josh Groban-számmal is készül az énekes. Az ünnepi koncerten Dallos Bogival egy különleges kötődésű duett is hallható lesz, emiatt is érdemes lesz vasárnap este tíztől a Petőfi Rádióra hangolni. Vizuális extráért pedig december 18-án, hétfőn 22.40-kor az M2 Petőfi TV csatornára lehet kapcsolni a távirányítóval. 

Csak a Recorderen! A koncertből a Winter Wonderland Akusztik felvétele:

 
Nincs TV vagy rádió a közelben? Streamelheted élőben a közmédia műsorait a mediaklikk.hu oldalról, az adventi Akusztikot pedig keddtől megtalálod az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján is.

https://recorder.blog.hu/2017/12/15/egy_oras_kiskaracsony_pal_denes_az_akusztik_szinpadan
Egy órás kiskarácsony: Pál Dénes az Akusztik színpadán
süti beállítások módosítása