Újra megtalálni magam - Jónás Vera klippremier

2017.12.08. 14:00, RRRecorder

jo_na_s_vera_experiment_sajto_foto_2017.jpg

A Jónás Vera Experiment egy remix EP-sorozattal lezárta az előző lemez korszakát, és már itt is egy új dal, ami egy különleges, karácsonyi koncertet vezet fel.

A Jónás Vera Experiment Tiger, Now! című tavalyi albuma szép kritikai sikert aratott, díjakat hozott (Fonogram, Artisjus Díj) és nemzetközi fellépéseket; a tervezett remix EP-kből három már hallható volt itt a Recorderen. Most pedig eljött az ideje egy új dalnak, valamint klipnek. A szám a kissé vészjósló Last Song címet kapta, de inkább egy pozitív dal, a kíséretben elektronika és élő hangszerek izgalmas összjátékával. A szerzők: Jónás Vera, Kozma Kata és Vranik Krisztián; utóbbi volt a producer.

JÓNÁS VERA SELFIE

A klipet Szőke Barna (MYGL) rendezte. Meghitt, szemtől-szemben felvételek és koncertvideók váltják egymást - utóbbiak az eredeti terv szerint nyáriak lettek volna, de aztán a szakadó esőben a Budapest Parkban felvett képsorok mellett döntött a stáb.

JÓNÁS VERA JAPÁN TURNÉJÁRÓL IS MESÉLT A RECORDERNEK

A szám a december 26-án, az A38-on tartott különleges évzáró koncertet hivatott felvezetni, amit egyéb meglepetések mellett a MA•ZE tánccsoport fog feldobni. Ők a Dzsumbuj című előadásukkal lettek ismertek, amin már zeneszerzőként és előadóként is dolgozott Jónás Vera és Csizmás András basszugitáros. További információk itt.

A Jónás Vera Experiment a Facebookon itt található. A lenti fotót, ami az említett előadást harangozza be, Dömölky Dániel készítette.

 
jonas_vera.jpg

https://recorder.blog.hu/2017/12/08/ujra_megtalalni_magam_jonas_vera_klippremier
Újra megtalálni magam - Jónás Vera klippremier
süti beállítások módosítása