Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Szexapácák! Sátán! Johnny Depp!

2017.10.13. 14:37, RRRecorder

marilyn_manson_apaca.jpg

Egy csomó dolog történt mostanában Marilyn Mansonnal, legutóbbi videójának apropóján - amiben van meztelenség, messziről vérnek látszó fröcsögő folyadék és Johnny Depp - összefoglaljuk.

Nemrég megjelent a tizedik Marilyn Manson-nagylemez, a Heaven Upside Down, úgyhogy jönnek a hírek és a videók. Legutóbb a SAY10 című számhoz készült klip, amit ha kimondunk, az majdnem olyan, mintha azt mondanánk, hogy Satan! A klipben közepes mértékű meztelenség, stilizált maszturbálás, vicces ijesztgetés, okkultizmus és fröcsögő vörös folyadék egyaránt látható. Valamint itt van Johnny Depp, akinek láthatóan annyi a feladata, hogy így ki van festve. (Valójában ő és Manson Káin és Ábel a művészi szándék szerint.)


Szintén nem tökéletes - például kissé zavaros -, de azért sokkal jobban sikerült a megelőző videó, a szegény családot terrorizáló fegyveres szexapácákkal. Ha maga Marilyn Manson nem szerepelne benne, még jobb lehetne.


Nemrég pedig az a hír járta be a világsajtót, hogy Marilyn Mansonra (mármint az emberre) rádőlt a díszlet egy koncertje közben, amikor rácsimpaszkodott az egyik óriáspisztolyra, de az ezt rögzítő állvány nem bírta a terhelést. A sérülés következtében több fellépést kénytelen volt lemondani. Erről is van videó:


Az esetet a zenekarból nem épp baráti körülmények között kivált Madonna Wayne Gacy úgy kommentálta, hogy úgy látszik, megfogant az átka, és ugyan megbocsát az énekesnek, de azt kívánja neki, hogy szenvedjen. És hogy ezért nem szabad "öreg, részeg embereknek a sötétben bóklászni". Amúgy nem is hiszi, hogy olyan nagy baj van, mert emlékszik ám arra, hogy egyszer egy enyhe bokaficam miatt mondott le koncertet. Továbbá azért sem, mert biztos benne, hogy az óriáspisztoly habszivacsból készült, és erősen csillapíthatta az ütést.

KORHATÁROS VIDEÓK - EGY ÉV LEGNÉPSZERŰBB CIKKEI EGY HELYEN

Azelőtt meg az történt, hogy Marilyn Manson Justin Biebert egy darab szarnak nevezte. Akit érdekel, miért, hogyan, olvasson utána.

És ha már: a FACT magazinnak az egyik kultikus kliprendező, Floria Sigismondi mesélt néhány ikonikus klipjének hátteréről. Sajnos a cikk nem olyan érdekes, mint reméltük, de például a Tourniquet című 1996-os Marilyn Manson klipről elmondta, hogy abban az időben a szándékos alvásmegvonással kísérletezett, és ebben a meditációhoz hasonlító állapotban jöttek elő az ötletek, amiket aztán megvalósított. "Sokkolt, hogy milyen sokan milyen erős válaszokat adtak ezekre a képekre. Hiszek abban, hogy legbelül mindannyiunkban ugyanazok az álmok és félelmek élnek, a 'kollektív tudattalan' részeként." Ezzel búcsúzunk most Marilyn Masontól egészen addig, amíg újra mond valami érdekeset Justin Bieberről:

https://recorder.blog.hu/2017/10/13/18_szexapacak_satan_johnny_depp
18+ Szexapácák! Sátán! Johnny Depp!
süti beállítások módosítása