Barbie minden pasit megöl

2017.09.30. 11:19, RRRecorder

fergie.jpg

Nem gondoltuk volna, hogy a Recorderen valaha Fergie dicséretét fogjuk zengeni, de hát az új klipje tényleg pompás lett.

Jó, erről nem elsősorban az énekesnő tehet, hanem a stop-motion animáció készítői. Chris Ullens rendező, Gary Cureton animátor és mások. Az egyértelműen Barbie-t és Kent idéző, ám jóval darabosabb szereplők gondtalanul füveznek a medence mellett, egészen addig, mígnem a pasi két macával csevegve figyelmetlenül a medencébe dobja a közös jointjukat! Egyértelmű, hogy ezért halállal kell lakolnia - a konkrét megvalósítás volt az első pont, ahol hangosan felröhögtünk. A következő két pasi bűne szintén rettenetes - késés + rúzsnyomok; ápolatlanság + rendetlenség -, haláluk szintén vicces. A videó tele van nagyszerű részletekkel, íme:


Fergie második szólóalbuma (Double Dutchess) egy hete jelent meg, majdnem napra pontosan az első (Dutchess) megjelenése után 11 évvel. Minden dalhoz készült egy klip, amik kisebb-nagyobb szünetekkel kerültek fel a YouTube-ra, most itt van majd' az összes.

Jól néz ki például ez is, fekete-fehér, geometrikus:


Ez pedig egy drámai, erősen filmes hatású videó:


Ezt meg nem elsősorban a klip miatt mutatjuk, hanem mert hátha nemcsak mi nem hallottunk korábban Dead Can Dance-hangmintára épített trapet:

 

https://recorder.blog.hu/2017/09/30/ovatosan_barbie_jointjaval_ha_tonkreteszed_megol
Barbie minden pasit megöl
süti beállítások módosítása