Nézd élőben Seth Troxler lengyelországi Boiler Room-buliját a Ballantine's jóvoltából!

2017.09.20. 15:30, RRRecorder

balli_boiler_seth_650.jpg

(X) Seth Troxler világjáró körútja szeptemberben Lengyelországban fejeződik be: a Boiler Room x Ballantine's True Music sorozat varsói állomásán fellép többek között a Fabric rezidense és Brodka, mindez pedig csütörtök este 10-től élőben követhető az interneten. Mondjuk, miért érdemes megnézni, és mutatjuk, hol lehet megnézni.

Az underground elektronikus tánczene közönsége megszokhatta már, hogy nagy brandek is fantáziát látnak ebben a szcénában  de ez már jó ideje nem szponzorlogók kihelyezésében, hanem a zenét kifejezetten előremozdító kezdeményezésekben testesül meg. Ilyen a Ballantine's és az online legenda Boiler Room közös sorozata is, a True Music. Ennek keretében az elektronikus zene meghatározó egyéniségeit viszik el különböző országokba, ahol helyi tehetségekkel dolgoznak együtt közös számokon vagy remixeken. Ezekből végül egy letölthető EP is összeáll, és persze minden országban van a Boiler Roomon közvetített buli is.

Első körben Maya Jane Coles járt Dél-Afrikában, Oroszországban és Spanyolországban; az eredmény itt látható, illetve tölthető le. A Boiler Room x Ballantine's True Music második sorozatának pedig Seth Troxler a főhőse. Az előző évtized végén a house és techno világának meghatározó alakjává lett színes figura többször vezette a Resident Advisor DJ listáját, igazi ízlésformáló. Ő Brazíliát és Oroszországot járta már meg  itt lehet megnézni, mire jutott , útjának vége pedig Lengyelország.

A lengyel bulira kihagyhatatlan line-up jött össze: itt lehet majd élőben követni a bulit szeptember 21-én, csütörtökön, magyar idő szerint este 10-től. Maga Seth Troxler is zenélni fog, rajta kívül pedig a brit elektronikus zenei színtér két meghatározó alakja, Craig Richards, a legendás Fabric klub rezidense és zenei igazgatója; valamint B. Traits, slágerlistás producer, a BBC DJ-műsorvezetője.

Lengyel részről itt lesz Brodka, aki 2016-ban az év egyik legjobb, egyedi artpop lemezét adta ki, és aki tavaly a Recorder magazin címlapján is szerepelt  itt olvasható vele interjú. A különleges show-ra készülő különleges lányt a Boiler Room rendezvényén teljes, 12 fős zenekarával láthatjuk majd fellépni, ahogyan itt lesz a lengyelországi tánczenei élet meghatározó duója, a Catz N Dogz, akik a kilencvenes évek végén kezdtek bulikat szervezni, majd DJ-ként és saját számaikkal is globális hírnévre tettek szert. Az estet Bartosz Kruczyński ambient szettje nyitja.

ITT a csütörtök esti live stream Facebook eventje emlékeztetőnek.

Ilyen bulit csinált Seth Troxler Brazíliában, a Boiler Room x Ballantine's True Music keretében:


A sokoldalú Brodka egyik oldala:


A Catz N Dogz a Boiler Roomban:

https://recorder.blog.hu/2017/09/20/nezd_eloben_seth_troxler_lengyelorszagi_boiler_room-bulijat_a_ballantine_s_jovoltabol
Nézd élőben Seth Troxler lengyelországi Boiler Room-buliját a Ballantine's jóvoltából!
süti beállítások módosítása