Klippel, koncerttel emlékezik a Linkin Park

2017.09.19. 10:18, RRRecorder

linkin_park_chester.jpg

"A One More Lightot azért írtuk, hogy a szeretet üzenetét küldjük azoknak, akik elveszítettek valakit. Most mi kapjuk ezt az üzenetet" - mondta Mike Shinoda.

A Linkin Park legutolsó, One More Light című lemezének címadó számához hozott ki videót, ami a nyáron, 41 évesen öngyilkosságot elkövetett énekesre, Chester Benningtonra fókuszál. Rajongók gyűrűjében énekli a dalt, illetve korábbi koncert- és színfalak mögötti felvételeket is bevágnak. "A Chesterre emlékező eseményeken, rajzokon, videókon a rajongók gyakran ezzel a dallal fejezték ki szeretetüket és együttérzésüket" - nyilatkozta Mike Shinoda.

Egyúttal bejelentették, hogy október 27-én, a Los Angeles-i Hollywood Bowlban tartanak egy egyszeri megemlékező koncertet, ahol a Linkin Park mellett más zenészek is fellépnek majd Chester életét ünnepelve. A bevételeket a Linkin Park által 2004-ben létrehozott jótékonysági szervezet, a Music For Relief most létrehozott One More Light Fund alapítványának utalják át.

A MENTÁLIS ZAVAROKKAL KÜZDŐ ZENÉSZEK TÖRTÉNETE

Chester Bennington halála óta egyébként számos videó, megemlékezés foglalkozott az énekes depressziójával, illetve ezen keresztül a betegséggel általában. Az özvegy néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra az utolsó, vidám családi videót, hogy bemutassa: "a depressziónak nincs arca", vagyis egyáltalán nem olyan könnyű felismerni a súlyos betegeket, mint egyesek gondolják - hiszen 36 órával öngyilkossága előtt Chester Bennington így nézett ki:

Címkék: linkin park
https://recorder.blog.hu/2017/09/19/klippel_koncerttel_emlekezik_a_linkin_park
Klippel, koncerttel emlékezik a Linkin Park
süti beállítások módosítása