Az a nő a kalapjáról eszik!

2017.09.15. 08:29, RRRecorder

galantis_2.jpg

Fura alakok egy elegáns vacsorán, kábító tánc és egy rejtélyes doboz: a dancepop-sztárduó Galantis új klipje igen jól néz ki.

Egy rendkívül elegáns vacsorán indul a Galantis klipje, ahol még énekesnő is szórakoztatja a nagyérdeműt - csak éppen a vendégek roppant furák. Egy részük mintha egy (talán művészi ambíciót is dédelgető) B-film szadomazo bárjából jött volna, más részük pedig egy szürrealista művészfilmből. A még legnormálisabbnak tűnő vendéget nagyjából félidőben átkísérik egy másik szobába, ahol újabb fura figurák kerülnek elő, köztük a Galantis kabalafigurája, a borítókon, klipekben állandóan feltűnő tengeri róka. De mi van a dobozban?


A Galantis két kipróbált svéd producer duója: Christian Karlsson a popzenében a legnagyobbak között lévő producerduó Bloodshy & Avant tagja (Toxic pl.), a Miike Snow fele, Linus Eklöw pedig Style Of Eye néven ismert. Történetük elejét bővebben itt ismertettük, azóta nagyon befutottak Runaway (U & I) című slágerükkel, és már a második nagylemezüknél tartanak: The Aviary a címe, és a klippel egy időben jelent meg. Idén egyébként a Balaton Soundon és a Szigeten is felléptek.

Címkék: galantis
https://recorder.blog.hu/2017/09/15/az_a_no_a_kalapjarol_eszik
Az a nő a kalapjáról eszik!
süti beállítások módosítása