"A bevándorlásiak tuti megnézték a meztelen fotóimat"

2017.09.04. 15:18, RRRecorder

colleen_green.jpg

Még szerencse, hogy Colleen Green törölte az igazán botrányos képeket. Azt mondta, barátait látogatja meg Ausztráliában, ám a bevándorlási hivatal rájött, hogy koncertezni akar, egy éjszakára őrizetbe vették, aztán kitoloncolták. Keserűen vicces posztban írta meg kalandjait.

Nemcsak turnézó zenészek tudják, hogy a koncertezéshez másfajta vízumot kell igényelni - hiszen munkának számít -, mint az egyszerű turistáskodáshoz. Colleen Green, a lo-fi szobazene felől a kicsit kevésbé lo-fi pop-punk felé lépett énekesnő azonban azt írja a Facebookon, hogy amikor az ausztrál turnészervező azt mondta neki, hogy van vízuma, csak mondja azt a bevándorlási hivatalnak, hogy a barátait jött meglátogatni, és minden rendben lesz, akkor nem akadékoskodott, hiszen már korábban is sokszor mondta máshol, hogy turistáskodni jött, amikor koncertezni. Gitár nem is volt nála, viszont lemezek és Colleen Green feliratú kalapok igen.

Az ausztrál hatóságok rájöttek, hogy hazudik, elvették az Ipadjét, a telefonját és az útlevelét. Az önironikus posztban itt jön a zárójeles megjegyzés: "kétségkívül megkukkolták a magamról készített meztelen képeimet. Még szerencse, hogy az IGAZÁN botrányosakat töröltem, hogy legyen hely arra, hogy letöltsem a Kéjutazás (Joy Ride) című filmet." Hét órán keresztül többször kihallgatták, nagyon éhes volt, de csak McDonald's-os kaját és kekszet ajánlottak neki, amit visszautasított. Ujjlenyomatot vettek tőle, lefotózták ("nem néztem ki jól a képen"), kapott enni. Végül éjszakára elzárták egy táborba, ami egy "nagyon-nagyon kevéssé őrzött börtönnek" tűnt. Mint kiderült, volt ott egy pár, akik olyan régóta várnak hiába a vízumra, hogy közben a tábor alkalmazottai lettek.

Bár azt mondták neki, általában legalább két nap az eljárás, másnap reggel már ki is toloncolták Ausztráliából. "A bevándorlásiak felkísértek a repülőre, ami elég jó volt, mert nem kellett végigvárni azt a szar sort, és elsőként szálhattam fel, viszont másfelől úgy éreztem magam, mint egy lebukott hülye bűnöző, amikor csak zenélni meg világot látni akartam."

A turnészervező nagyon szégyelli magát, hogy nem sikerült időben elintézni Colleen Green papírjait, így kitették mindennek, ráadásul ausztrál rajongói is csalódtak. Ígérik, hogy ilyesmi többször nem fordul elő, és próbálnak egy másik turnét összehozni az énekesnőnek.

Colleen Green egy ilyen pólót szeretett volna dedikálni a rajongóknak:

 colleen_green_ausztralia.jpg

Ez meg néhány videó, előbb újabb, aztán régebbi:

 

 

 

Címkék: colleen green
https://recorder.blog.hu/2017/09/04/_a_bevandorlasiak_tuti_megneztek_a_meztelen_fotoimat
"A bevándorlásiak tuti megnézték a meztelen fotóimat"
süti beállítások módosítása