Októberben végre megjelenik Beck új albuma

2017.08.25. 10:49, Frontrecorder

beck_7.jpg

Két év tologatás után, október közepén végre megjelenik Beck új stúdiólemeze, a Colors  mely a címének megfelelően színes, popos, felszabadult anyagnak ígérkezik.

Beck még 2013-ben kezdett dolgozni Greg Kurstin slágergyárossal annak Los Angeles-i stúdiójában, nemcsak a dalokat írták együtt, de szinte az összes hangszert ők ketten játszották fel. A lemez az első terv szerint 2015-ben látott volna napvilágot, az év júniusában ki is jött a Dreams című beharangozó dal, aztán 2016 októberére tolódott a megjelenés, amit tavaly júniusban a Wow volt hivatott előkészíteni, de megint hiába vártunk. Közben - mint most már tudjuk - Beck és Kurstin tovább dolgozott új dalokon, illetve csiszolta a már meglévőket. Zeneileg és hangzásban Beck az NME-nek a két kislemezdal közé lőtte be az albumot, a Rolling Stone-nak pedig úgy jellemezte, hogy a megszólalás nem is retro, nem is modern, illetve a dalok olyan komplexek,hogy  mindegyikbe két-három külön dalra elég ötlet van belesűrítve. Mi ehhez még annyi tennénk hozzá, hogy - legalábbis az eddig hallottak alapján - Beck most megint elengedte magát, kivirult, sőt, hogy ne mondjuk, megfiatalodott.

A Colors tökéletes címválasztás az október 13-án megjelenő albumhoz, melyről a legújabb, harmadik felvezető dal a zeneileg könnyed, szövegében fajsúlyos Dear Life:


az új Beck-lemez dallistája és borítója:

01. Colors
02. Seventh Heaven
03. I’m So Free
04. Dear Life
05. No Distraction
06. Dreams (Color Mix)
07. Wow
08. Up All Night
09. Square One
10. Fix Me

colorscover.jpg

Címkék: beck
https://recorder.blog.hu/2017/08/25/oktoberben_vegre_megjelenik_beck_uj_albuma
Októberben végre megjelenik Beck új albuma
süti beállítások módosítása